Başrolünde Keanu Reeves'in yer aldığı aksiyon serisi, 2023'ün başında vizyona giren dördüncü filmiyle dünya çapında 363 milyon dolar hasılat elde etti.

John Wick’in Dönüşü Muhteşem Oldu
Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı aksiyon serisi John Wick, serinin 4. filmiyle listelere en üst sıradan giriş yaptı.

Gişe başarısının ardından, filmin dağıtım şirketi Lionsgate'in sinema grubu başkanı Joe Drake şu açıklamalarda bulundu:

"Resmi olarak konuşmak gerekirse; biliyorsunuz ki Ballerina önümüzdeki yıl yayımlanacak. Ve The Continental ile birlikte şu an toplam üç dizi üzerinde çalışarak bir dünya inşa etmeye çalışıyoruz. John Wick 5 için ise organik bir film olmasını istediğimiz için her şeyin doğal ilerlemesini istiyoruz. Bu yüzden yapılan düzenli çalışmalara ve ritme güvenebilirsiniz."
John Wick 3: Parabellum galasından, Keanu Reeves ve Chad Stahelski

Yönetmen Chad Stahelski ise, "Seyircinin daha fazlasını istemesi gurur verici ancak amacımız sadece para kazanmak değil. 'Vay canına!' demek için biraz daha zamana ihtiyacımız var, sırada ne var görelim..." cümlelerini kullanıyor.

John Wick’in Öncesini Anlatacak ’The Continental’den İlk Tanıtım
Peacock’ta yayımlanacak olan The Continental, ‘John Wick’ hikayesinin kırk yıl öncesinde yaşananlara ve Winston karakterinin gençliğine odaklanacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş