2000'li yılların efsane dizilerinden biri olan Sex and the City'nin devamı niteliğindeki "And Just Like That…", 2021 yılında HBO Max (artık sadece Max)'de yayımlanan ilk sezonuyla izleyiciyi mutlu etmeyi bir türlü başaramamıştı.

New York'ta yaşayan dört yetişkin ve bağımsız kadının hikâyesine odaklanan Sex and the City, Carrie'nin hayatındaki tüm iniş çıkışları; kısa, akıcı bölümleriyle izleyiciye aktaran ve başarılı senaryosuyla birlikte döneminin havasını en güzel yansıtan dizilerden biriydi.

"And Just Like That..." ise vadettiği hiçbir şeyi gerçekleştiremeyen, sıkıcı ve maalesef ki en sevdiğimiz karakterlerin bozuluşuna şahit olduğumuz bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin eski havasını yansıtamamasının en büyük sebeplerinden biri ise izleyenler tarafından, Samantha Jones (Kim Cattrall) karakterinin yokluğu olarak nitelendiriliyor.

Carrie'nin en yakın dostlarından biri olan Samantha'nın, And Just Like That'de, Londra'ya yerleştiğini öğrendik ve bir şekilde Carrie ile hala iletişim halinde olduğunu gördük.

Kim Cattrall, bu evrenin en ikonik karakterlerinden biri olan Samantha Jones karakterine, Sex and the City'nin finalinden sonra yayımlanan iki filmde de hakkının verilmediğini düşündüğü için bu karakteri bir daha canlandırmayacağını açıklamıştı.

"Carrie Bradshaw" (Sarah Jessica Parker) ve "Samantha Jones" (Kim Cattrall)

Söylenenlere göre bu durum, zaten çok iyi anlaşamadıkları Sarah Jessica Parker ile aralarının daha da bozulmasına sebep oldu ve Cattrall'ın açıklamalarının ardından, And Just Like That dizisi için kendisine teklifte bulunulmadı.

Ancak dizinin beklenen çıkışı yakalayamaması, Charlotte ve Miranda'nın Samantha'nın yerini dolduramaması gibi sebepler, yapımcıların Kim Cattrall'a ulaşmasına sebep oldu.

Cattrall'ın, ikonik rolü Samantha'yı sadece bir bölümlüğüne canlandıracağı, tek bir sahnede görüneceği ve bu sahnenin hiçbir oyuncuyla ve dizinin yaratıcısı Michael Patrick King ile bir araya gelmeden, onlarla konuşmadan çekildiği söyleniyor.

22 Haziran'da Max'de yayımlanacak olan ikinci sezonu, bu sefer Samantha ve Aidan için merakla bekliyoruz.

’And Just Like That’in İkinci Sezonu Sürprizlerle Dolu... Mu?
90’lar ve 2000’li yılların en ikonik dizilerinden biri olan ‘Sex and the City’nin finalinden tam 17 yıl sonra gelen devam dizisi ‘And Just Like That’, ikinci sezon onayını aldı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş