2018 yılında vizyona giren Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse, Rotten Tomatoes açılışını %97 ile yaptı.

Spider-Man: Across the Spider-Verse
Miles Morales returns for the next chapter of the Oscar®-winning Spider-Verse saga, an epic adventure that will transport Brooklyn’s full-time, friendly neighborhood Spider-Man across the Multiverse to join forces with Gwen Stacy and a new team of Spider-People to face off with a villain more powerf…

İlk filmde yaşadığı maceraların ardından kendini geliştirmeye odaklanan Miles, fragmanlardan anladığımız kadarıyla, ağlarını artık ustaca savuruyor ve New York'un üzerinde çok daha sakin bir şekilde süzülebiliyor. Serinin ikinci filmindeki olaylar ise kahramanımızın elini radyoaktif bir örümceğin ısırmasından yaklaşık bir yıl sonrasında geçiyor.

15 yaşına giren Miles, artık üniversite başvuruları yapmaya hazırlanan bir genç ve bu süreç içerisinde ailesiyle vakit geçirmeye özen gösteriyor.

Ancak, diğer bir evrenden gelen Spider-Gwen'in sürüklemesiyle, biz de Miles ile birlikte kendimizi bambaşka bir maceranın içerisinde buluyoruz.

Gwen, Miles'ı başka bir Örümcek-Adam olan ve kendi dünyasında "Örümcek Topluluğu" olarak adlandırılan, çoklu evrendeki "örümcek insanlardan" oluşan ekibe liderlik eden Miguel O'Hara'ya götürüyor. "Örümcek-Adam 2099" olarak da bilinen Miguel, Miles'ı kendi varlığı hakkında bildiği her şeyi yeniden değerlendirmesine zorlayacak kadar acı bir gerçeği ortaya çıkarıyor.

"Miguel O'Hara" (Oscar Isaac)

Serinin ilk filmiyle "En İyi Animasyon Film" Oscar'ını kazanan Into the Spider-Verse, harika seslendirme kadrosuyla ve çizgi roman sayfalarından fırlamış gibi görünen animasyonuyla izleyiciyi resmen büyülemişti.

En az ilki kadar iddialı olan ikinci filmin kadrosunda ise, Shameik Moore (Miles Morales), Hailee Steinfeld (Gwen Stacy), Oscar Isaac (Miguel O'Hara), Andy Samberg (Ben Reilly), Daniel Kaluuya (Spider Punk) ve Brian Tyree Henry (Jefferson Davis) gibi isimler bulunuyor.

Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Andy Samberg, Oscar Isaac

Ülkemizde 2 Haziran'da vizyona girecek olan film; izleyenler tarafından Tobey Maguire'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man 2'den sonraki en iyi hikâyeye sahip olan Örümcek-Adam filmi olarak nitelendiriliyor ve özellikle final sahnesiyle izleyiciye adeta adrenalin patlaması yaşatacağı söyleniyor.

Kaynak: DiscussingFilm


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş