Keanu Reeves'in başrolünde bulunduğu John Wick serisi, izleyicilerin beğenisi ve beyaz perdede yakaladığı başarılar sebebiyle son zamanların en sevilen franchise'lardan biri haline geldi.

Chad Stahelski yönetmenliğindeki aksiyon serisi, geçtiğimiz aylarda vizyona giren John Wick: Chapter 4 ile birlikte başarısının üzerine başarı eklemeye devam ediyor.

John Wick’in Dönüşü Muhteşem Oldu
Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı aksiyon serisi John Wick, serinin 4. filmiyle listelere en üst sıradan giriş yaptı.

John Wick evreninde, 1970'li yıllarda yaşananları konu edinecek olan "The Continental" dizisinden ise ilk fragman yayımlandı.

Peacock platformunda yayımlanacak olan dizi, olayların merkezinde bulunan, suikastçıların sığınağı olarak kullanılan Continental Oteli'nin geçmişine ve John Wick serisinde Ian McShane tarafından canlandırılan Winston karakterinin gençliğine odaklanacak. Bu dizide ise karaktere Colin Woodell hayat verecek.

Ian McShane ve Colin Woodell

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör Lance Riddick'in canlandırdığı Charon karakterinin gençlik dönemini ise Ayomide Adegun canlandıracak.

Lance Riddick ve Ayomide Adegun

Yaklaşık 90'ar dakikalık 3 bölümden oluşacak olan mini dizinin kadrosunda; Mel Gibson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada gibi isimler yer alıyor.

Başarılı devam filmlerinin ardından, evreni genişletmeye yönelik atılan önemli adımlardan bir tanesi olan The Continental'in, Eylül 2023’te yayımlanması bekleniyor.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş