Uzun zamandır beklenen The Flash filminin yeni fragmanı, dün geceki Super Bowl etkinliği sırasında yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde konu ettiğimiz, James Gunn ve Peter Safran'ın başa geldikten sonra planladığı DC evrenindeki büyük reset öncesinde çıkışı planlanmış sayılı DC filmlerden biri olan The Flash, 16 Haziran'da sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Filmde Barry Allen (Ezra Miller) isimli süper kahramanımız, kendisi çocukken öldürülen annesini kurtarmak için yüksek hızını kullanarak zamanda geriye gidiyor. Fakat bunun sonucunda zaman çizgisini bozarak farklı evrenlere geçiyor ve kendini dost ve düşmanını ayırt etmekte zorlandığı büyük bir karmaşanın içinde buluyor.

Fragmanın yayımlanmasının ardından en çok dikkat çeken şey tabii ki Ben Affleck ve Michael Keaton'ın eski Batman'ler olarak bu filmde karakterlerine tekrar hayat verecek olması oldu. Hatta bu yönüyle film, sosyal medyada birçok kişi tarafından Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok filmindeki eski ve yeni Spider-Man'lerin buluşmasına benzetildi.

Bu isimlere ek olarak filmde, başarılı oyuncu Michael Shannon'ı "General Zod" karakteriyle ve yükselen yıldız Sasha Calle'yi "Supergirl" rolünde izleyeceğiz.

Bu film, 2014'ten bu yana Suicide Squad ve Justice League gibi çeşitli DC filmlerinde boy gösteren Ezra Miller'ın "The Flash" karakterine hayat verdiği ilk solo film olacak. Özellikle son dönemde yaşadığı legal sorunlarla başı dertten kurtulmayan Miller, bakalım DC'deki büyük resetten sonra da The Flash karakteriyle filmlerde yer bulmaya devam edebilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Paylaş