The Boys, dördüncü sezon prömiyeri için gün sayarken ev sahibi Amazon, sevilen dizinin beşinci sezon onayını aldığını da duyurdu.

Prime Video'nun en çok ilgi gören dizilerinden olan The Boys, Garth Ennis ve Darick Robertson'ın çizgi romanlarından uyarlanıyor.

Yeni sezon onayının ardından Amazon MGM Studios'un televizyon başkanı Vernon Sanders; "The Boys, kültürel dokunun sınırlarını her sezon zorlayan, utanma duygusu barındırmayan çok cesur bir dizi ve biz de onunla dünyanın her yerindeki müşterilerimizi cezbetmeye devam ediyoruz. Küresel bir fenomen haline gelen bu diziyle gurur duyuyoruz ve sorumlusu Eric Kripke ile ekibinin bu sadık hayranlara anlatacak daha çok hikâyesi olması bizi çok heyecanlandırıyor." dedi.

Kripke ise; "The Boys, şimdiye kadar sahip olduğum en iyi iş olabilir. Başka hangi dizi bana siyaset, kapitalizm, aile ve patlayan özel bölgeler hakkında senaryo yazma olanağı sağlıyor ki? Oyuncular ve ekip, bu hikâyeyi bir sezon daha devam ettirme fırsatı verdikleri için Sony'e ve Amazon'a derinden minnettar. Tek sorunum, bu sezonda ne hakkında yazacağımızdan emin olmamamız." açıklamasını yaptı.

Dördüncü sezon kadrosunda Antony Starr, Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie ve Cameron Crovetti, eski rollerine geri dönerken; Susan Heyward, Valorie Curry ve Jeffrey Dean Morgan ise kadroya yeni dahil olan isimler arasında yer alıyor.

The Boys'un merakla beklenen dördüncü sezonu, 13 Haziran'da izleyiciyle buluşacak.

’The Boys’un 4. Sezonundan Resmi Fragman
Yeni sezonu haziran ayında izleyiciyle buluşacak olan ’The Boys’tan yeni bir fragman yayınlandı.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş