Nicolas Cage, Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün ardından yeni bir Spider-Man projesinde yer almaya hazırlanıyor.

Amazon, Marvel çizgi romanlarının sevilen karakterlerinden biri ve bir Spider-Man varyantı olarak bilinen Spider-Man Noir için bir dizinin geliştirildiğini duyurdu.

"Peni Parker", "Gwen Stacy", "Spider-Ham", "Miles Morales", "Peter Parker", "Spider-Man Noir"

Noir'ın hikâyesi, 1930'ların New York'unda, şehrin tek süper kahramanı olarak geçmiş hayatıyla yüzleşmek zorunda kalan ve şansı bir türlü yaver gitmeyen bir özel dedektifin etrafında dönüyor.

Noir'ı, Marvel evreninin önemli bir parçası haline getirmek için planlanan dizide Sony ve Amazon şirketleri yapımcılığı üstlenirken, öne çıkan yapımcılardan bir diğeri de The Walking Dead (2010) ve The Walking Dead: Daryl Dixon (2023) gibi yapımlarla tanınan ve Sony'de şu an halihazırda Silk: Spider Society projesi üzerinde çalışan Angela Kang olacak.

Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filmlerinin yapımcıları Chris Miller ve Phil Lord ise, birçok Marvel projesinin başında yer alan Amy Pascal ile birlikte yürütücü yapımcılar olarak görev yapacaklar.

Amazon MGM Stüdyoları televizyon başkanı Vernon Sanders ise projeyle ilgili; "Marvel evrenini Noir ile genişletmek, benzersiz ve gerçekten özel bir fırsat. Bu seriyi dünya çapındaki Prime Video üyelerimize sunmaktan mutluluk duyacağız." cümlelerini kullandı.

Nicolas Cage, "Noir"ı seslendiriyor.

Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage'in projede yer almasından ne kadar heyecan duyduğunu belirten başkan, yapımın prömiyer tarihine dair henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş