Frank Herbert'ın ucu bucağı olmayan efsane evreni Dune'a bir yeni üye daha katılıyor.

Brian Herbert ve Kevin J. Anderson'ın kaleme aldığı Sisterhood of Dune kitabından uyarlanan Dune: Prophecy'den ilk tanıtım, geçtiğimiz günlerde New York'ta düzenlenen Warner Bros. Discovery Upfront etkinliği sırasında tanıtıldı.

Resmi sinopsise göre dizi, Paul Atreides'in yükselişinden 10.000 yıl önce yaşananlara odaklanacak. "Dune: Prophecy, iki Harkonnen kız kardeşin, insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşmasını ve Bene Gesserit olarak bilinecek olan efsanevi mezhebi kurmalarını konu edinecek."

İlk sezonu altı bölümden oluşan dizinin orijinal ismi aslında Dune: The Sisterhood'du.

Dünya çapındaki hasılatında 710 milyon dolar elde eden Dune: Part Two'nun başarısını takip etmeyi hedefleyen dizinin ortak yapımcılığını ise Max ve film serisinin de yapımcılığını üstlenen Legendary üstleniyor.

"Valya Harkonnen"

Fringe (2008-2013) dizisiyle tanınan Alison Schapker'ın yürütücü yapımcılığında yer alacağı Dune: Prophecy'nin kadrosunda ise Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Charithra ChandranJessica BardenEmma Canning gibi isimler bulunuyor.

Dune: Prophecy, izleyiciyle bu sonbaharda buluşacak. 

Dudak Uçuklatan Bir Deneyim: Dune 2 (2024)
’Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2’de, Paul Atreides’in Harkonnenlar’a açtığı savaşta yarım kalan hikayesini tamamlamaya, bu sefer Arrakis’in vahşi kumullarının derinliklerine iniyoruz.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş