Prime Video'nun sevilen dizisi The Boys'un merakla beklenen dördüncü sezonu önümüzdeki ay izleyiciyle buluşacak. Yayınlanan yeri fragmandan görüldüğü üzere Butcher ve Homelander arasındaki gerilim, artık bambaşka bir boyuta taşınmaya hazırlanıyor.

Butcher; Hughie, Starlight ve ekibin geri kalanına kendisi için zamanın tükendiğini ve artık tamamen güçten düşmüş olan kalbinin sadece birkaç günü kaldığını açıklıyor ve Homelander ile ekibinin üzerine ölümcül bir virüs salmaktan bahsediyor. İşi tam anlamıyla bitirmeyi kafasına koyan Butcher, ilerleyen sahnelerde dizinin kadrosuna bu sezon dahil olan ve Supernatural, The Walking Dead ve Watchmen'den tanıdığımız Jeffrey Dean Morgan'ın Joe Kessler karakteriyle buluşuyor.

"Marvin", "Kimiko", "Hughie", "Annie"

Söylenenlere göre Kessler, insanlığın kurtulabilmesi için süper kahramanların en kısa sürede tamamen ortadan kaldırılması gerektiği düşüncesini savunan bir karakter.

"Joe Kessler" (Jeffrey Dean Morgan), "Butcher" (Karl Urban)

Bu arada Homelander'ın, Vought Genel Merkezi'nde aralarında Firecracker ve Sister Sage gibi yeni The Seven üyeleri bulunan ekibini, protestocu insanlara karşı körüklemeye çalıştığı görülüyor.

"Homelander" (Antony Starr)

Sekiz bölümden oluşan yeni sezon için Amazon şu açıklamayı yaptı:

"Dördüncü sezonda dünya uçurumun eşiğinde. Victoria Neuman, Oval Office'e her zamankinden daha yakın ve Homelander'ın kontrolü altında. Sadece birkaç ay ömrü kalan Butcher, hem Becca'nın oğlunu hem de The Boys'un liderliğini kaybetmiş. Ekibin geri kalanı da Butcher'ın yalanlarından bıkmış ancak tehlike her zamankinden daha büyük olduğu için çok geç olmadan birlikte çalışmanın bir yolunu bulmaları ve dünyayı kurtarmaları gerekiyor."

Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Tomer Capone, Valorie Curry, Susan Heyward ve Jeffrey Dean Morgan'dan oluşan kadroya, Gen V isimli The Boys yan dizisinden Asa German "Sam" ve Maddie Phillips de "Cate" karakterleriyle eşlik edecekler.

"Cate", "Sam", "A-Train"

Amazon'un en çok izlenen dizilerinden biri olan The Boys'un 4. sezonu, 13 Haziran'da Prime Video'da başlıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş