Genç şef Carmy'nin, abisinden kalan sandviç dükkânı ve 'beş benzemez' mutfak ekibini adam etmeye çalıştığı ilk sezonuyla büyük beğeni kazanan FX dizisi The Bear, 22 Haziran'da geri dönüyor.

Her biri ortalama yarım saat süren 10 bölümden oluşacak dizinin ikinci sezonunda, kahramanlarımızı ilk sezona göre çok daha zorlu günler bekliyor olacak. Dağınık ve eski dükkânlarını tadilata alan ekip, yeni bir yüzle müşterilerini karşılamaya hazırlanacak. Tabii bu süreçte dönüşümü yaşayan tek şey mekânın kendisi olmayacak. Kahramanlarımız da bu tadilatla birlikte geçmişleriyle yüzleşip, gelecekte kim olmak istediklerini bulmaya çalışacaklar.

Bir dükkânı işletmekten daha zor bir şey varsa o da yeni bir dükkân açmaktır. Ekip, bu süreçte birçok bürokratik işle ilgilenmek zorunda kalırken, aynı zamanda yaratıcı bir menü hazırlamak için de kolları sıvayacak. Bu zorlu süreç, herkesin limitlerini zorlamasını ve müşterilere hizmet etmek kadar birbirine yardımcı olmanın da önemli olduğunu anlamasını sağlayacak.

Abby Elliot, Ayo Edebiri ve Jeremy Allen White – The Bear S2

Christopher Storer'ın yaratıcısı olduğu dizinin başrollerinde, Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach ve Abby Elliot yer alıyor. Ayrıca yeni sezonda diziye Molly Gordon da önemli bir rolle dahil oluyor.

Her Anı Stres Dolu Bir Mutfak Draması: The Bear (2022)
Geçtiğimiz Haziran ayında yayımlanan FX dizisi The Bear, güçlü oyunculuk performansları ve sıradanın üstünde anlatımıyla öne çıkıyor. Egoların çarpıştığı ve kaosun hakim olduğu mutfaklar televizyon ya da sinemada ilk kez gördüğümüz şeyler olmasa da The Bear bu alanın başarılı örnekleri arasında yeri…

Kaynak: Deadline

Paylaş