Ruhlar Bölgesi 5: Kırmızı Kapı

"Dalton Lambert" (Ty Simpkins)

İlk filmi 2010 yılında yayımlanan Insidious / Ruhlar Bölgesi, bu kez yönetmen koltuğunda serinin başrol oyuncusu Patrick Wilson'ın oturduğu beşinci film ile geri dönüyor.

Oyuncu kadrosunda, Wilson'ın yanında; Rose Bryne, Ty Simpkins, Andrew Astor ve Lin Shaye gibi isimler bulunan film; Dalton'ın (Simpkins) üniversiteye gitmek üzere çıktığı yolculuğunun, geçmişindeki iblisler tarafından bozulmasını konu ediniyor. Baba ile oğul on yıl öncesinin unutulmuş olaylarıyla tekrar baş başa kalmak zorunda kalıyor ve ikiliyi yine içinden çıkılması çok zor bir duruma sokuyor.

İzleyicilerini dehşete düşürmeyi planlayan Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı, 7 Temmuz'da vizyona giriyor.

‘Insidious: The Red Door’ Filminden İlk Fragman
İlk filmden 10 yıl sonra, Lambert ailesinin habis varlıklarla son kez büyük bir mücadeleye girişeceği ‘Insidious’ korku serisinin beşinci filmi, 7 Temmuz’da vizyonda olacak.

Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm

"Ethan Hunt" (Tom Cruise) ve "Alanna Mitsopolis" (Vanessa Kirby)

Başrollerinde; Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Pom Klementieff ve Vanessa Kirby gibi isimler yer alan Mission Impossible / Görevimiz Tehlike serisinin 7. filminin yönetmen koltuğunda, 5. filmden bu yana seriyi yöneten Christopher McQuarrie oturuyor.

Ethan'ın (Cruise), güvendiği ajanlardan ve arkadaşlarından oluşan ekibiyle, yeni bir kötü adamla mücadele etmek ve dünyayı "yine" bir tehditten korumak zorunda kalacağı yedinci film, seriyi finale taşıyacak olan hikâyenin ilki olma özelliğini taşıyor.

Merakla beklenen film, 12 Temmuz'da izleyicisiyle buluşacak.

’Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1’den İlk Resmi Fragman
Kadrosunda; Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Ving Rhames ve Vanessa Kirby’nin bulunduğu ‘Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1’, 14 Temmuz’da vizyona giriyor.

Barbie

"Ken" (Ryan Gosling) ve "Barbie" (Margot Robbie)

Greta Gerwig'in yönetmenliğini üstlendiği Barbie, kadrosunda; Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mckay, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrara, Dua Lipa, Kingsley Ben-Adir, Helen Mirren ve Will Farrell gibi isimler bulunduruyor.

Barbie'nin, yaşadığı dünyaya uyum sağlayabilme umuduyla çıktığı ilginç yolculukta maceralarını izleyiciyle paylaşmayı hedefleyen film, aynı zamanda karakterin, yaşadığı dünyanın sahteliğini fark ettikten sonra varoluşsal bir krize girişine de dikkat çekiyor.

2023'ün en çok beklenen filmlerinden biri olan Barbie, 21 Temmuz'da vizyona giriyor.

Varoluşsal Krizin Eşiğinde Bir ‘Barbie’
Uyum sağlayabileceği yeni bir dünya bulmayı hedefleyen Barbie’yi, hayal kırıklıklarıyla dolu bir dünya bekliyor.

Oppenheimer

"Robert Oppenheimer" (Cillian Murphy)

"Atom bombasının mucidi" olarak anılan fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın İkinci Dünya Savaşı döneminde, atom bombasının geliştirilmesinde edindiği önemli rolü konu edinen Oppenheimer'ın yönetmen koltuğunda efsane yönetmen Christopher Nolan oturuyor.

Cillian Murphy'nin "Oppenheimer" rolünü üstlendiği filmde; Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Casey Affleck ve Gary Oldman gibi yıldız isimler yer alıyor.

Temmuz ayının ve 2023'ün en çok beklenen filmlerinden biri olan Oppenheimer, 21 Temmuz'da, Barbie ile aynı gün vizyona giriyor.

Oppenheimer’dan ’Albert Einstein’lı Yeni Tanıtım
Christopher Nolan’ın yıldızlarla dolu yeni filmi ’Oppenheimer’dan, Albert Einstein’lı yeni bir tanıtım yayımlandı.

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş