Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mckay, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrara, Kingsley Ben-Adir ve Will Farrell'ın başrollerini paylaştığı Barbie'den yeni bir tanıtım yayımlandı.

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu film, Barbie'nin uyum sağlayabileceği yeni bir dünya bulma umuduyla çıktığı yolculukta, sürüklendiği ilginç maceraları izleyiciyle paylaşmayı hedefliyor.

Yeni tanıtımda paylaşılan sahneler ise Barbie'nin varoluşsal bir krizin eşiğinde olduğunu gösteriyor.

Bütün monotonluğa rağmen yaşadığı her günü "en iyi gün" olarak nitelendiren Barbie, diğerleriyle birlikte dans ederken "Hiç ölümü düşündünüz mü?" şeklinde beklenmedik bir soru soruyor.

Fragmanın en başında Barbieland'i selamladıktan sonra evinin çatısından aşağı süzülerek inen Barbie, hayatında yolunda gitmeyen şeyler olduğunu; süzülmek yerine çatıdan düşerek indiğini, soğuk duşu daha önce hiç fark etmediğini ve sürekli giydiği için topuklu ayakkabı şekline girmiş olan ayaklarının artık dümdüz olduğunu söylüyor ve diğer Barbie'leri dehşete düşürüyor.

Tüm bunların ardından gerçek dünyaya gitmesi gerektiği söyleniyor ve bu sırada arka planda bulunan dünya haritasındaki harika detaylar dikkatimizi çekiyor.

Kıtaların, gerçekte olduğundan çok daha farklı ve komik bir biçimde çizilmiş olmalarının yanında en azından konumlarının doğru belirtilmeye çalışıldığını görüyoruz. "Avustralya" yazısının ters konumlandırılmış olması ise en güzel detaylardan birisi.

Avustralya başta olmak üzere, Güney Yarım Küre ülkeleri, dünya haritasına genellikle kendi ülkelerinin konumlarından bakıyorlar. Bu yüzden 'bize normal gelen' dünya haritasını, bazen baş aşağı bir şekilde görebiliyoruz.

Gerçekliğe yaklaştıkça, Barbie'nin renkli hayatı solmaya başlıyor.

Ken ile birlikte gerçek dünyaya doğru yolculuğa çıkan Barbie, farklı diyarlardan geçtikten sonra dünyaya ulaşıyor ve insanlar konusunda hayal kırıklığı yaşamaya başlıyor.

Renkli kıyafetlerinden ötürü görünüşleriyle dalga geçiliyor, küçük kızların Barbie'yi hayatlarından çıkarmalarının üzerinden çok uzun zaman geçtiğini öğreniyor ve kendisini taciz eden kişiyi yumruklamasının ardından, Los Angeles Polis Departmanı tarafından tutuklanıyor.

"Barbie" (Margot Robbie) ve "Ken" (Ryan Gosling)

Dua Lipa, Nicki Minaj, Ava Max ve Ryan Gosling gibi isimlerin seslendirdiği şarkıların bulunacağı filmin fragmanında, Lost izleyicilerinin yüzlerini güldüren bir ses duyuluyor ve Cass Elliot'ın Make Your Own Kind of Music şarkısı eşlik ediyor. 😊

Lost'un "Man of Science, Man of Faith" bölümünde, Desmond karakteri plaklar arasından bu şarkıyı bulup çıkartıyor.

Bu renkli yolculuk, kulağa her ne kadar eğlenceli geliyor olsa da şimdiye kadar kapalı kutular ardında tutulan Barbie'nin kendini bulma hikâyesi eğlenceli bir yolculuktan çok daha fazlası gibi görünüyor ve merakla beklenen film, 21 Temmuz'da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Önceki tanıtımın inceleme videosu için;


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş