Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı, şimdiye kadarki altı filmiyle milyarlarca dolar hasılat yapan Mission: Impossible serisi, yedinci ve sondan bir önceki filmi Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1 ile yavaş yavaş final yapmaya hazırlanıyor.

İlk filmi 1996 yılında yayımlanan başarılı aksiyon serisi, IMF ajanı Ethan Hunt (Cruise) ve ekibinin maceralarını konu ediniyor.

"Luther" (Ving Rhames) ve "Ethan" (Tom Cruise), 1996

Daha önce birçok kez Tom Cruise ile birlikte çalışan Christopher McQuairre'ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Cruise'a; Simon Pegg, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Ving Rhames, Pom Klementieff ve Rebecca Ferguson eşlik ediyor.

Tom Cruise, Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Ving Rhames, Vanessa Kirby ve Rebecca Ferguson

İki parçadan oluşacak olan Ölümcül Hesaplaşma'nın ilk kısmı, Ethan ve ekibini şimdiye kadarki en tehlikeli görevlerine hazırlıyor. Yanlış ellere geçmeden önce imha edilmesi gereken bir silahın peşine düşecek olan ekip için, dünya çapında ölümcül bir yarış başlıyor.

Geleceğin kontrolü ve dünyanın kaderi tehlikedeyken gizemli ve her şeye gücü yeten bir düşmanla karşı karşıya kalan Ethan Hunt, geçmişinden gelen bu gizemli adam dolayısıyla hiçbir şeyin görevinden daha önemli olamayacağını düşünmek zorunda kalıyor. En değer verdiği kişilerin hayatlarının bile...

Skydance ve Paramount projesi Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1'in, 14 Temmuz 2023'te; henüz yapım aşamasında olan Bölüm 2'nin ise 28 Haziran 2024'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş