Finalinin üzerinden 25 yılı aşkın bir süre geçen Seinfeld, tartışma konusu olan son bölümü için alternatif bir final hazırlığında gibi görünüyor.

Cumartesi günü gerçekleşen Boston'daki stand-up şovunda, "Seinfeld'in sonunu beğenip beğenmediği" sorusuyla karşılaşan komedyen Jerry Seinfeld, dizinin finaliyle ilgili "küçük bir sırrı" olduğunu açıkladı.

"Bu sonla ilgili bir şeyler olacak. Henüz gerçekleşmedi ancak sizin düşündüğünüz şeyi ben de Larry David de (dizinin bir diğer yaratıcısı) düşündük. Yakında göreceksiniz."

Jerry Seinfeld, 2018 yılında katıldığı The Ellen DeGeneres Show'da "Seinfeld ekibinin tekrar bir araya gelmesinin mümkün olduğunu" söylemiş, ancak bu konuyla ilgili daha fazla ayrıntı vermemişti.

Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus, Estelle Harris ve Michael Richards, Seinfeld finalinin onuncu yıl dönümünde, Larry David'in hala devam etmekte olan Curb Your Enthusiasm dizisinin 7. sezonuna konuk olmuştu.

Jerry Seinfeld'in bahsettiği final ile ilgili bu sürprizin de Curb Your Enthusiasm dizisinin yayınlanacak olan yeni sezonunda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

‘Seinfeld’ Gerçekten Tüm Sitcom’ların Babası mı?
Komedyen Jerry Seinfeld ve arkadaşlarının eğlenceli hayatlarına odaklanan ‘Seinfeld’, birçok sitcom’un esinlenildiği yapım olarak görülüyor. Peki gerçekten de en iyisi mi?

Kaynak: Variety


Paylaş