11 yıllık uzun maratonun ardından geçtiğimiz yıl final yapan The Walking Dead'in ana karakterleri "Rick" ve "Michonne"u yeniden buluşturacak spin-off dizisinden yeni bir teaser ve karakter görselleri paylaşıldı.

"The Walking Dead: The Ones Who Live" adıyla, Şubat 2024'te yine AMC'de izleyicisiyle buluşmayı hedefleyen dizi, Andrew Lincoln"Rick" ve Danai Gurira'yı da "Michonne" rolüne geri döndürecek. Bu isimlere ek olarak, Pollyanna McIntosh orijinal dizideki "Jadis" rolüne geri dönerken, Terry O'Quinn "Beale", Matt Jeffries "Nat" ve Lesley-Ann Brandt da "Pearl Thorne" rolüyle karşımıza çıkacaklar.

Dizinin açıklanan resmi sinopsisi ise şöyle:

"Rick ve Michonne farklı dünyalara savrulmuş, ölülere karşı savaş açmıştır. Bu savaş kaçınılmaz olarak onları yaşayanlarla da karşı karşıya getirir. Birbirlerini ve bir zamanlar oldukları kişileri, bu hiç tanımadıkları yer ve durumda bulabilecekler midir? Yoksa artık birbirlerine düşman mıdırlar? Yoksa sevgili, kurban ya da galip midirler? Birbirleri olmadan gerçekten yaşıyorlar mıdır? Yoksa onlar da birer 'Yaşayan Ölü' müdür?"

"Michonne" (Danai Gurira) - The Walking Dead: The Ones Who Live (AMC)
"Thorne" (Lesley-Ann Brandt) - The Walking Dead: The Ones Who Live (AMC)
"Nat" (Matt Jeffries) - The Walking Dead: The Ones Who Live (AMC)

Kaynak: Variety

Paylaş