Başrollerinde Zac Efron ve Jeremy Allen White'ın yer aldığı A24'un spor biyografisi "The Iron Claw"dan ilk fragman yayınlandı.

Sean Durkin'in yönetmen koltuğunda oturduğu film, ünlü "Von Erich" güreş hanedanının üyesi olan Kevin Von Erich ve ağır sıklet klasmanında yarışan kardeşi Kerry Von Erich'in hikayesini anlatıyor.

Döneminin en önemli güreş ailelerinden olan Von Erich'lerin yükseliş ve düşüşünü konu edinen filmin kadrosunda; Lily James, Maura Tierney ve Harris Dickinson gibi isimler de yer alacak. 

Film, fragman yayınlanmadan öncesinde hem Efron hem de White'ın, kendi rolleri için ağır tempoda spor yapıp gözle görülür bir fark elde etmeleri dolayısıyla zaten büyük ilgi toplamıştı.

Zac Efron'ın, Netflix'in "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" filminin ardından yer alacağı bir başka biyografik film olan The Iron Claw'da, Jeremy Allen White ise "Shameless" ve "The Bear" dizilerindeki performansının ardından ilk kez biyografik bir filmde başrol oynayacak.

Yapımcılığını A24, BBC Films, House Productions ve Access Entertainment'ın üstlendiği The Iron Claw, ABD'de 22 Aralık'ta, bizde ise 1 Mart 2024'te sinemalarda olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş