Walker Scobell, Leah Sava Jeffries ve Aryan Simhadri’nin başrollerini paylaştığı Percy Jackson ve Olimposlular’ın ikinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Disney’in D23 etkinliğinde başrol oyuncuları ve kitap serisinin yaratıcısı Rick Riordan’ın katılımı ile izleyicilerle paylaşılan tanıtım, Percy’yi yola çıkmaya can atan iki beyaz atın önderliğinde ilerleyen mavi bir araba içerisinde gösteriyor.

Bu kısacık fragman, ikinci sezonu merakla bekleyen izleyicilere adeta “kemerlerini bağlamalarını” söylüyor. 

"Annabeth", "Grover", "Percy"

Sevilen dizinin yeni sezonu, Rick Riordan’ın çok satan Percy Jackson ve Olimposlular serisinin ikinci kitabı olan Canavarlar Denizi’ndeki maceralarını konu alacak. 

Yeni sezonda Percy, bir yıl sonra Camp Half-Blood’a döner ve dünyasının altüst olduğunu görür. Annabeth ile olan arkadaşlığı bambaşka bir yola sapmıştır ve bir kardeşi olduğunu öğrenir. Grover kaybolmuştur ve kamp Kronos’un adamları tarafından kuşatılmıştır. Percy’nin işleri yoluna koyma yolculuğu onu haritadan çıkartıp gizli bir kaderin beklediği ölümcül Canavarlar Denizi’ne götürecektir. 

Geçtiğimiz ay Percy Jackson da San Diego Comic-Con’da boy göstermiş ve etkinlikle Daniel Diemer’ın, sevilen dizinin ikinci sezonunda Percy’nin baba tarafından üvey kardeşi olan Cyclops’u canlandıracağı açıklanmıştı. 

Prodüksiyon çalışmalarına hala devam edilen sezonun 2025 yılında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Disney’in Yeni Nesil Tanrıları: ‘Percy Jackson ve Olimposlular’
Rick Riordan’ın kitap serisinden uyarlanan ‘Percy Jackson ve Olimposlular’, 2010’lu yıllarda izleyiciyle buluşan film serisinden yıllar sonra gelen, bir başka ‘Percy Jackson’ uyarlaması.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş