Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden biri Nicholas Galitzine, yakında çekimlerine başlanacak olan Masters of the Universe filminde He-Man’i canlandıracak.

Amazon MGM Stüdyoları’nın geliştirmekte olduğu projede, Bumblebee (2018) filminin yönetmeni Travis Knight yönetmen koltuğunda oturuyor. 

80’li yıllarda çıkan, aslen bir çizgi roman karakteri olan ve Mattel oyuncaklarına ilham veren sarışın barbar He-Man’in maceralarına odaklanacak filmin detayları şimdilik gizli tutuluyor. Stüdyonun yayınladığı kısa özete göre Masters of the Universe; çocukken bir uzay gemisiyle dünyaya düşen ve yıllar sonra kendi memleketini kötü varlıklardan, özellikle Skeletor adıyla bilinen tehlikeden korumak adına evine geri dönen Prens Adam’ı yani He-Man’i konu alacak. Dünyanın en güçlü adamı olarak anılabilmek için He-Man’in geçmişindeki tüm gizemleri saklaması gerektiği de belirtiliyor.

Master of the Universe’ün yapımcılığını Escape Artists’ten Todd Black, Jason Blumental ve Steve Tisch’in yanı sıra, Mattel Films’den Robbie Brenner üstlenecek. Bu, Mattel Films çatısı altında geliştirilmekte olan 15 live-action filmden sadece bir tanesi. 

Bunlar arasında; Daniel Kaluuya’nın Barney’si, Jennifer Lopez ve Anthony Ramos’un Bob the Builder’ı, rapçi Lil Yachty’nin soygun filmi Uno ve Vin Diesel’ın Rock ‘Em Sock ‘Em Robots’ı gibi yapımlar yer alıyor.

"He-Man"i daha öncesinde 1987 yapımı "Masters of the Universe" filminde efsane aktör Dolph Lundgren canlandırmıştı.

Ayrıca Mattel’in şimdiye kadar milyar dolarlık gişe hasılatı yapan tek filmi de geçtiğimiz yıl vizyona giren Barbie filmi oldu.

Amazon’un Sindirella (2021) ve Red, White & Royal Blue (2023) filmleri ile Netflix’in Purple Hearts (2022) filmiyle dikkat çekmiş olsa da, asıl çıkışını Anne Hathaway ile birlikte yer aldığı yine bir Prime Video projesi olan The Idea of You (2024) ile yapan Nicholas Galitzine, Amazon ile önümüzdeki projelerinde de çalışmaya devam edecek gibi görünüyor.

Başka Bir Evrende “Harry Styles ve Olivia Wilde”: The Idea of You (2024)
‘The Idea of You’, “40 yaşında bekar bir anne, kendinden yaşça küçük bir pop yıldızına âşık olursa ne olur?” sorusunu tüm dürüstlüğüyle yanıtlamaya çalışıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş