Disney’in merakla beklenen Moana 2 filminden ilk fragman yayınlandı.

Resmi sinopsise göre Moana 2, Maui ve Moana’yı yaşadıkları alışılagelmişin dışındaki maceranın üç yıl sonrasında tekrardan bir araya getirecek. Atalarından büyük bir çağrı alan Moana, şimdiye kadar karşılaştığı hiçbir şeye benzemeyen, denizler aşırı, okyanusun uzak ve derin bölgelerine gitmesi gerektiği bir macera ile karşı karşıya kalıyor.

Moana fragmanda, "Bu, atalarımız tarafından bizlere yeni göklere yelken açmamıza ve bütün okyanus karşısında insanlarımızla bağımızı tekrardan kurmamıza yönelik yapılan bir çağrıdır." diyor. Ardından Maui ise teknesinde beliriyor ve yolculuk için yanına aldığı tavuk ve domuzdan "tekne atıştırmalıkları" olarak bahsediyor.

Moana 2, bu projeyle ilk uzun metrajlı film deneyimini yaşamak üzere olan yönetmen David G. Derrick Jr. tarafından yazılıp yönetildi. Abigail Barlow ve Emily Bear’ın yanı sıra ilk filmde çalışan Opetaia Foa ve Mark Mancina, devam filminin şarkılarını yazmak üzere geri dönüyor. Ancak ilk filmdeki şarkıların büyük bir çoğunluğundan sorumlu olan Lin-Manuel Miranda’nın devam filmi için geri dönmesi beklenmiyor.

Devam filmi başlangıçta bir TV dizisi olarak planlanmıştı, ancak sonrasında uzun metrajlı bir filme dönüştürüldüğü açıklandı.

"Moana" ve "Mauli" - Moana (2016)

İlk Moana filmi, Disney için büyük bir başarıydı. Küresel gişede 680 milyon doların üzerinde hasılat elde eden film, 2023 yılında Disney+’ta 1 milyar saat izlenerek tekrardan büyük bir başarıya imza attı.

Seslendirme kadrosunda Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson ve Alan Tudyk'in yer aldığı, merakla beklenen Moana 2, 29 Kasım’da sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş