Başarılı yönetmen Guy Ritchie’nin yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını üstleneceği bir Young Sherlock dizisi geliyor.

"Dr. Watson" (Jude Law), "Sherlock Holmes" (Robert Downey Jr.) - Sherlock Holmes (2009)

The Gentlemen (2019), The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024), The Man from U.N.C.L.E (2015) ve Robert Downey Jr., Jude Law ve Rachel McAdams’ın başrollerini paylaştığı Sherlock Holmes (2009-2011) filmleriyle tanınan Ritchie, Young Sherlock dizisinin başrolünde de The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminde birlikte çalıştığı Hero Fiennes Tiffin ile çalışacak.

"Henry Hayes" (Fiennes Tiffin) - The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)

Ritchie, "Genç Sherlock’ta herkesin tanıdığını sandığı dedektifin daha önce hiç hayal edilmemiş yönlerini, onun çok daha heyecan verici bir versiyonunu göreceğiz." dedi.

"Bu esrarengiz karakterin en ilginç yönlerini açığa çıkaracağız, onu harekete geçiren şeyin ne olduğunu bulacağız ve o sevdiğimiz dâhiye nasıl dönüştüğünü öğreneceğiz."

Andy Lane’in roman serisinden uyarlanacak olan dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. Lane, kendi serisini "Arthur Conan Doyle’un efsane Sherlock Holmes koleksiyonunun aksiyon dolu bir başlangıç hikâyesi" olarak tanımlıyor.

Deep State (2018-2019) ve Rogue (2013-2017) yapımlarıyla tanınan, dizinin senaristi Matthew Parkhill, Young Sherlock’un aynı zamanda dizi sorumlusu ve baş yapımcısı olarak görev yapacak. Lane ve Ritchie’nin yanı sıra eski Amazon dizi geliştirme başkanı Marc Resteghini de yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

Dizinin duyurusu yapıldığı sırada Amazon MGM Studios televizyon başkanı Vernon Sanders ise, "Dünyanın en tanınmış edebi karakterlerinden biri hakkındaki bu heyecan verici yeni hikâye, büyüleyici anlatımıyla küresel izleyicilerimizi memnun edecek." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş