Legendary Stüdyoları ile iletişim halinde olan Denis Villeneuve'ün, Annie Jacobsen'in Pulitzer Ödülü finalisti Nuclear War: A Scenario romanının beyaz perdeye uyarlanması için görüşmelerde olduğu doğrulandı.

Legendary ayrıca Villeneuve ile üçüncü Dune filmi için birlikte çalışacaklarını onayladı.

"Paul" (Timothée Chalamet)

Annie Jacobsen'in kitabının film haklarını satın alan Legendary ile iletişim halinde olduğu bilinen Villeneuve ise şu an filmin yapımcılık ve yönetmenlik görevi için görüşüyor.

26 Mart'ta yayımlanan kitap, silah yapan ve askeri müdahale planlarından haberdar olan asker ve sivil uzmanlarla yapılan düzinelerce özel röportaj aracılığıyla, nükleer bir savaş durumunda ne olabileceğine dair olası bir ihtimal senaryosu sunuyor.

Bu arada, Villeneuve'ün Dune: Bölüm 2 filmi, bu yılın en çok izlenen filmi olmakla birlikte son zamanların en başarılı yapımlarından da biri oldu.

Dudak Uçuklatan Bir Deneyim: Dune 2 (2024)
’Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2’de, Paul Atreides’in Harkonnenlar’a açtığı savaşta yarım kalan hikayesini tamamlamaya, bu sefer Arrakis’in vahşi kumullarının derinliklerine iniyoruz.

Timothée Chalamet, Zendaya ve diğer birçok ünlü isme ev sahipliği yapan Dune: Bölüm 2, ailesini yok edenlerden intikam almaya çalışan seçilmiş kişi Paul Atreides'in inişli çıkışlı başarı yolculuğuna odaklanıyor.

Denis Villeneuve, Rebecca Ferguson

Dune 3, serinin ikinci kitabı Dune Mesihi'ni konu edinirken, açıklamalara göre yönetmen Denis Villeneuve'ün de yöneteceği son Dune filmi olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş