Reese Witherspoon'un başrolünde yer aldığı ikonik romantik komedi serisi Legally Blonde'a, aynı evrende geçecek olan bir devam dizisi geliyor.

Amazon ve Reese Witherspoon'un yapım şirketi Hello Sunshine ortaklığında geliştirilecek olan dizinin senaryosu, Gossip Girl ve The O.C. dizilerinin senaristleri Josh Schwartz ve Stephanie Savage tarafından hazırlanacak. 

Witherspoon'un şirketi Hello Sunshine, daha öncesinde Amazon ile Daisy Jones & the Six projesi için bir araya gelmişti.

Rock ‘n’ Roll Temalı Bir Roller Coaster: ‘Daisy Jones and the Six’
Başrollerinde; Sam Claflin, Riley Keough, Camila Morrone ve Timothy Olyphant’ın bulunduğu, Amazon Prime’ın Emmy adayı “Daisy Jones and the Six” dizisi, 70’li yılların en efsane rock gruplarından birinin öyküsüne odaklanıyor.

Başarılı oyuncunun bu dizide Elle Woods karakterini yeniden canlandırıp canlandırmayacağı ise henüz belli değil.

Ancak oyuncu, The Hollywood Reporter'a daha önce verdiği bir röportajda; "Elle'i 40'lı yaşlarında tekrar ziyaret etmek, yaşın bu karakter için ne anlama geldiğini keşfetmek istiyorum." cümlelerini kullanmıştı.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş