Geçtiğimiz aylarda izleyiciyle buluşan Netflix'in Avatar: The Last Airbender dizisinin arka planında bir değişim daha yaşandı.

Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

2005 çıkışlı orijinal serinin yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko, Netflix'in live-action olarak uyarladığı dizinin karakter gelişimlerinden ve genel olarak gidişatından memnun olmadıkları gerekçesiyle, 2018 yılında duyurulan projede iki yıl gibi bir süre çalıştıktan sonra görevden ayrılmalarının ardından, görev başına Nikita ve Sleepy Hollow dizilerinin yaratıcısı Albert Kim getirilmişti.

Albert Kim

Geçtiğimiz şubat ayında ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan Avatar: The Last Airbender, mükemmel görsel efektlere, harika kostüm tasarımlarına ve rahatsız etmeyen bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen senaryo konusunda yapılan değişiklikler, orijinal dizinin hayran kitlesinin büyük bir kısmı tarafından hoş karşılanmadı.

Görsel Efektleri Güzel Bir Hayal Kırıklığı: ‘Avatar: The Last Airbender’
Sevilen animasyon ‘Avatar: The Last Airbender’ın live-action uyarlaması, Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Seyir zevki açısından önceki örneklerine göre çok daha başarılı olan bu uyarlama, ne yazık ki senaryo bakımından sınıfta kalıyor.

Başka projelerde görev almak ve yeni fırsatlara yönelmek adına Avatar: The Last Airbender'dan ayrıldığı açıklanan Kim'in yerine ise, işe kendisinin aldığı Christina Boylan ve Jabbar Raisani getirilecek.

Netflix ile anlaşması sonlanıncaya kadar Avatar: The Last Airbender'ın baş yapımcı koltuğunda oturacak olan Albert Kim'in, anlaşması bittikten sonra ise Disney+ dizisi Percy Jackson'a baş yapımcı olarak katılacağı söyleniyor.

Disney’in Yeni Nesil Tanrıları: ‘Percy Jackson ve Olimposlular’
Rick Riordan’ın kitap serisinden uyarlanan ‘Percy Jackson ve Olimposlular’, 2010’lu yıllarda izleyiciyle buluşan film serisinden yıllar sonra gelen, bir başka ‘Percy Jackson’ uyarlaması.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş