Amazon MGM Studios'un yakında çıkacak olan After the Hunt filminin başrollerinde Andrew Garfield ve Julia Roberts yer alacak.

Call Me by Your Name (2017), Challengers (2024) ve Suspiria (2018) filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino'nun yönetmen koltuğunda oturacağı filmin senaryosu ise Challengers filminde birlikte çalıştıkları Nora Garret'a emanet olacak.

Luca Guadagnino

After the Hunt, öğrencisi tarafından bir meslektaşına yapılan suçlamalar sonrasında kendi karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan bir üniversite profesörüne odaklanıyor.

Guadagnino, filmde aynı zamanda Imagine şirketinden Allan Mandelbaum ve Brian Grazer ile birlikte yapımcı olarak görev yapacak.

We Live in Time filminin setinden; Andrew Garfield ve Florence Pugh

Önümüzdeki aylarda takvimi oldukça dolu olan Oscar adayı oyuncu Andrew Garfield, Florence Pugh ile We Live in Time'da, Claire Foy ile The Magic Faraway Tree'de, Daisy Edgar Jones ile Voyagers'da ve Martin Scorsese'nin A Life of Jesus filminde yer alacak. 

Scorsese, Yeni Filminde Andrew Garfield ve Miles Teller ile Çalışmak İstiyor
Usta yönetmen Martin Scorsese, ‘A Life of Jesus’ adlı romandan uyarlanacak ve Hz. İsa’nın hayatına odaklanacak yeni filminde Andrew Garfield ve Miles Teller ile çalışmak istiyor.

Oscarlı oyuncu Julia Roberts'ın son dönemdeki projeleri arasında ise George Clooney ile başrollerini paylaştığı romantik komedi Ticket to Paradise ve Mahershala Ali ve Ethan Hawke ile birlikte yer aldığı Leave the World Behind yer alıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş