Prime Video, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte The Lord of the Rings evreninde geçen The Rings of Power dizisinin ikinci sezonundan bir tanıtım yayınladı.

Fragmanla birlikte yayın tarihi ve sezonun açıklamasını yayınlayan Prime Video, ilk sezonda Charlie Vickers'ın canlandırdığı Sauron karakterini, bu sefer Orta Dünya sakinlerini aldatacak bir görünümle yeniden izleyici karşısına çıkartacak.

Hayranlarını, J.R.R. Tolkien'ın İkinci Çağı'na döndürecek olan sezon, "tam güce ulaşmak için intikam peşindeki arayışını sürdüren Sauron'un gittikçe yozlaşan varlığını" anlatmayı hedefliyor.

"Sauron" (Charlie Vickers)

Resmi sinopsise göre; "Rings of Power'ın ikinci sezonunda Sauron geri dönüyor. Ordusu ya da müttefiki olmayan ve Galadriel tarafından kovulan Karanlık Lord, gücünü yeniden inşa etmek ve Orta Dünya'nın tüm halklarının kendisine bağlanmasını sağlayacak olan Güç Yüzükleri'nin yaratılışını denetlemek için artık yalnızca kendi şeytani iradesine güvenmeli."

"Birinci sezonun efsanevi genişliğini ve tutkusunu temel alan yeni sezon, sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselmeye devam eden karanlıkla birlikte sürüklerken, her birini felaketin eşeğine gelen bu dünyada kendi yerlerini bulmaya zorluyor."

"Elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve harfootlar, krallıklar parçalanmaya başladıkça, güçlerini kendileri için en çok önem taşıyan şeye, birbirlerine tutunmak için harcıyorlar ve her zamankinden daha fazla cesurca mücadele ediyorlar."

"Galadriel" (Morfydd Clark)

İlk sezonu, Prime Video'nun en çok izlenen orijinal yapımı olan The Rings of Power, yine ilk sezonuyla HBO'nun House of the Dragon dizisiyle eş zamanlı yayınlanmış ve birçok açıdan birbiriyle kıyaslanmıştı. İkinci sezonları aynı dönemde yayınlanacak olan iki dizi bu sefer denk gelemeyecek çünkü The Rings of Power, bu sefer House of the Dragon bittikten sonra başlayacak.

"Elrond" (Robert Aramayo)

Charlie Vickers, Morfydd Clark, Robert Aramayo, Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Cordova ve Charles Edwards'ın kadrosunda yer aldığı The Rings of Power, ikinci sezonuyla 29 Ağustos'ta izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş