HBO, George R. R. Martin'in Ateş ve Kan romanına dayanan ve Game of Thrones'un yan dizisi olan House of the Dragon'ın ikinci sezonunun resmi fragmanını yayınladı.

Matt Smith, Emma D'arcy, Olivia Cooke, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frenkel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans'ın eski rollerine geri döneceği dizinin yeni sezon kadrosuna; Ser Simon Strong rolünde Simon Russell Beale, Hull'lu Adam rolünde Clinton Liberty, Ser Alfred Broome rolünde Jamie Kenna, Hugh rolünde Kieran Bew, Ulf rolünde Tom Bennett, Lord Cregan Stark rolünde Tom Taylor ve Ser Rickard Thorne rolünde Vincent Regan ekleniyor.

"Otto Hightower" (Rhys Ifans), "Alicent Hightower" (Olivia Cooke), "Criston Cole" (Fabien Frankel)

Prime Video'nun The Rings of Power dizisinden yayınlanan ikinci sezon fragmanının hemen birkaç saat sonrasında yayınlanan fragmanda görüldüğü üzere, Targaryen Hanesi'nin büyük iç savaşını anlatan dizide olaylar alevlenmeye devam ediyor.

"II. Aegon" (Tom Glynn-Carney)

Sekiz bölüm sürecek olan House of the Dragon'ın ikinci sezonu, 16 Haziran'da Max'te, ülkemizde ise 17 Haziran'da BluTV'de başlıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş