Killers of the Flower Moon'un hemen ardından yeni filmleri için çalışmalara başlayan Martin Scorsese, sıradaki filminde Hz. İsa'nın yaşamına odaklanacak.

Killers of the Flower Moon çekimlerinden Lily Gladstone ve Martin Scorsese

Shūsaku Endō'nun 1973 çıkışlı A Life of Jesus adlı eserinden uyarlanacak olan filmde Scorsese, Andrew Garfield ve Miles Teller ile birlikte çalışmak istiyor. 

The Social Network (2010), The Amazing Spider-Man (2012), Hacksaw Ridge (2016) ve No Way Home (2021) gibi filmleriyle bilinen ve iki adet Oscar adaylığı bulunan Andrew Garfield, Scorsese ile 2016 yılında Adam Driver ve Liam Neeson ile birlikte başrollerini paylaştığı Silence isimli filmde bir araya gelmişti.

Martin Scorsese, Andrew Garfield

Divergent (2014), Fantastic Four (2015), Whiplash (2014) ve Top Gun: Maverick (2022) filmleriyle tanınan yetenekli oyuncu Miles Teller da Whisplash filmiyle bir Oscar adaylığı elde etmişti.

"Bradley Bradshaw" (Miles Teller)

Şu an iki oyuncunun da hangi roller için değerlendirildiği belirsiz. Söylenenlere göre İsa, 33-38 yaşları arasında hayatını kaybetmişti. 37 yaşında olan Teller'ın mı, yoksa 40 yaşında olan Garfield'ın mı Hz. İsa rolünü canlandıracağı şimdilik bilinmiyor.

The Amazing Spider-Man 2 (2014) filminin çekimlerinden Andrew Garfield.

İsa filminin olay örgüsü dahil olmak üzere, birçok ayrıntısı da gizli tutuluyor. Scorsese, daha öncesinde bunun Hz. İsa'nın hayatının "düz, alışılmış" bir versiyonu olmayacağını söylemişti.

Variety'e göre, filmin çekimlerine bu yılın sonlarına doğru İsrail, İtalya ve Mısır'da başlanacak. Ancak İsrail'in Gazze'de Hamas'la savaş halinde olması durumu göz önüne alındığında, İsrail'de çekim yapmak büyük zorluk yaratacak gibi görünüyor.

DiCaprio, Scorsese’nin Yeni Filminde Frank Sinatra’yı Canlandıracak
Efsane yönetmen Martin Scorsese’nin yeni filminde Frank Sinatra’yı Leonardo DiCaprio, Sinatra’nın eşi Ava Gardner’ı ise Jennifer Lawrence canlandıracak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş