Poor Things filmiyle kariyerinin ikinci "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar'nı kazanan Emma Stone ile The Favourite, The Lobster ve The Killing of a Sacred Deer gibi filmleriyle tanınan yönetmen Yorgos Lanthimos'u bir kez daha bir araya getiren Kinds of Kindness'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Emma Stone'un yanında, kadronun geri kalanı yine Poor Things'de yer alan Willem Dafoe ve Margaret Qualley gibi isimlerden oluşurken, bu sefer onlara Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer ve Jesse Plemons gibi isimler eşlik ediyor.

Alwyn, daha öncesinde Stone ve Lanthimos'la 2018 yılında The Favourite filminde birlikte çalışmıştı.

Lanthimos, Kinds of Kindness filminin senaryosunu, daha öncesinde Dogtooth, The Lobster ve Killing of a Sacred Deer filmlerinde birlikte çalıştığı Efthimis Filippou ile birlikte kaleme aldı.

Emma Stone

Resmî sinopsise göre Kinds of Kindness; kendi hayatının kontrolünü eline almaya çalışan, seçeneği olmayan bir adamı merkezine alan bir masalı konu alıyor; "denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ve farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memuru ve kaderinde olağanüstü bir ruhani lider olacak, özel yeteneklere sahip olduğuna inandığı birini bulmaya kararlı bir kadın."

Kinds of Kindness, dört Oscar kazanan Poor Things'in başarısının devamı niteliğinde. İntihar eden ve doğmamış bebeğinin beyniyle hayata döndürülen Viktorya dönemi kadını Bella'nın sıra dışı maceralarına odaklanan Poor Things, "En İyi Film" dahil olmak üzere, Oscarlar'da tam 11 dalda aday gösterilmişti.

Büyüleyici Bir Tuhaflık Karnavalı: Poor Things (2023)
Yorgos Lanthimos ile Emma Stone’u ‘The Favourite’ın ardından bir kez daha bir araya getiren ‘Poor Things’, uçuk kaçık bir Frankenstein yorumunun yanında aynı zamanda bir yeniden doğuş öyküsü.

Başarılı yönetmenin merakla beklenen yeni filmi Kinds of Kindness ise 21 Haziran'da gösterime girecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş