1980'lerde, harmanladığı rock ve folk müziği ile tanınan sanatçı Bruce Springsteen'in, 1982 tarihli efsane Nebraska albümünün yapımıyla ilgili yakında çıkacak olan biyografik filmde, Springsteen'i canlandırması için The Bear yıldızı Jeremy Allen White ile görüşmelerde bulunuluyor.

"Carmy Berzatto" (Jeremy Allen White) - The Bear (2022-)

Anlaşma henüz sağlanmadı ancak Eric Robinson ve Ellen Goldsmith-Vein imzası taşıyacak Deliver Me From Nowhere isimli filmin yönetmen koltuğunda, The Pale Blue Eye (2022), Antlers (2021) ve Hostiles (2017) gibi yapımlarıyla tanınan Scott Cooper'ın yer alması bekleniyor.

A24'ün de projeye katılmak için görüşmelerde bulunduğu film, Warren Zenes'in "Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska" adlı kitabından uyarlanıyor. 

Film, sanatçının altıncı stüdyo albümünü yapma yolculuğunu konu edinirken, kariyerinin üçüncü albümü “Born to Run” ile neşeli ve coşkulu bir rockçı olarak müzik listelerini altüst eden genç Springsteen'i, zamanla karanlık ve sade bir şarkı koleksiyoncusuna dönüştüren hikâyesine odaklanacak.

Bruce Springsteen

Öte yandan, başrol için görüşmelerde olduğunu belirten Jeremy Allen White ise geçtiğimiz ödül sezonunda Altın Küre, Emmy, SAG gibi çeşitli ödülleri silip süpürdüğü FX'in mutfak dramedisi The Bear'de Şef Carmen Berzatto rolüyle gönüllerde taht kurarken, en son yer aldığı A24 imzalı The Iron Claw'da güreş şampiyonu Kerry Von Erich'i canlandırdığı rolüyle de takdir ve beğeni toplamayı başarmıştı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş