Martin Lawrence ve Will Smith'in başrollerini paylaştığı Bad Boys: Ride or Die'dan ilk fragman yayınlandı.

Serüvenine 1995 yılında bir Michael Bay filmi olarak başlayan Bad Boys, 2003 yılında gelen ikinci filmi Bad Boys 2 ile macerasına kaldığı yerden devam etmişti.

Çok uzun bir aranın ardından 2020 yılında üçüncü film Bad Boys for Life ile geri dönen cesur Miami polisleri, pandeminin hemen öncesinde vizyona girmiş olmasına rağmen 2020'nin en çok hasılat yapan filmi olmuş ve son derece başarılı bir sonuç elde etmişti.

Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life'ın bu başarısı, Warner Bros. Discovery'nin 2022 yılında rafa kaldırdığı Batgirl filminin yapımcıları olarak görev yapan Adil El Arbi ve Bilall Fallah için de bir geri dönüş anlamına geliyor. Bu ikilinin, bir önceki filmde kendilerinden söz ettirmeleri dolayısıyla önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan devam filminde de belirli ölçüde başarı elde etmeleri bekleniyor.

Martin Lawrence ve Will Smith'in efsane rollerine dördüncü kez geri döndüğü film, Smith'in 2022'de kazandığı Oscar ödülünden ve o törende Chris Rock'a attığı yumruktan sonra, yer aldığı ilk büyük proje olma özelliğini de taşıyacak.

Chris Rock, Will Smith

Kadroda Lawrence ve Smith'e Vanessa Hudgens, Alexander LudwigPaola Nunez ve Eric Dane gibi isimlerin eşlik ettiği Bad Boys: Ride or Die, 7 Haziran'da izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş