Mia Goth'un başrolünde yer aldığı "X" korku serisinin üçüncü filmi MaXXXine'in oyuncu kadrosu yine birçok yıldız ismi bünyesinde barındırıyor.

Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, yine Ti West'in yazıp yönettiği filmde Goth'a; Kevin Bacon, Elizabeth Debicki, Halsey, Lily Collins, Michelle Monaghan, Bobby Cannavale ve Giancarlo Esposito gibi isimler eşlik edecek.

Filmin ve karakterlerin detayları şimdilik gizli tutuluyor olsa da yeraltı dünyasının tehlikeli film yapımcılığını konu edineceği, Debicki'nin bir yönetmene, Monaghan ve Cannavale'in Los Angeles polislerine, Bacon'ın ise bir özel dedektife hayat vereceği açıklandı.

Film, "X" olaylarından sonra yaşananları ve çiftlik katliamından kurtulan tek kişi olan, oyunculuk hayatına devam etmek için 1980'li yıllarda Los Angeles’a doğru yola çıkan Maxine’in hikayesine odaklanacak.

"Maxine Minx"

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş