MCU'daki son görünüşünü Avengers: Endgame filmiyle gerçekleştiren Chris Evans, Chicago Expo'da katıldığı panelde, "herhangi bir MCU projesinde Steve Rogers olarak geri dönme ihtimali" sorusuna, şöyle cevap verdi:

"Bu karakterin anlamı benim için çok büyük. Tabii ki Steve Rogers'ın daha anlatılması gereken çok hikayesi olduğunu biliyorum. Ama aynı zamanda karakterin bulunduğu konumdan çok memnunum. Benim için çok değerli ve açıkçası onu mahvetmek istemem. Uzun bir süre çok güzel ilerleyen çok özel bir şeyin parçasıydım, hala aramızda bir bağ olduğunu bilsem de şu anın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum."
Chicago C2D2 Expo

Sonsuzluk taşlarını zaman makinesi aracılığıyla geçmişe götüren Steve, yaşlanarak günümüze geldiğinde Kaptan Amerika'nın kalkanını yakın arkadaşı Sam Wilson'a teslim etti ve ona büyük bir miras bıraktı.

İyice yaşlandığını gördüğümüz Steve'in, MCU'nun güncel zaman çizgisinde yaşadığına ya da öldüğüne dair herhangi bir haberini almamış olsak da Falcon and the Winter Soldier dizisinde, kendisinin ayda yaşadığına dair ufak bir şaka yapılmıştı.

Avengers: Endgame'den "Steve Rogers"

Chris Evans, Steve Rogers ile dönmenin şu an uygun olmadığını söylüyor, ancak kendisinin daha öncesinde Fantastik Dörtlü ekibinde Human Torch karakterine hayat verdiğini unutmayalım. Evans, özellikle Secret Wars'a giden yolda bir yerlerden Johnny Storm formunda karşımıza çıkabilir.

Fantastik Dörtlü'den "Johnny Storm"

Kaynak: The Direct


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş