Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan projelerinden biri olan Monster: The Jeffrey Dahmer Story'nin, yakaladığı sansasyonel başarının ardından ikinci ve üçüncü sezon onayını aldığı duyuruldu.

American Horror Story'nin yaratıcısı Ryan Murphy'nin, "Milwaukee Yamyamı" olarak adlandırılan seri katil Jeffrey Lionel Dahmer'ın hayatına ve kurbanlarına odaklanan serinin ilk sezonunda, Murphy'nin yine American Horror Story'de yıllarca birlikte çalıştığı aktör Evan Peters yer alıyor.

Peters, bu rolüyle bir Altın Küre kazandı.

Peters'ın bu rolle Altın Küre Ödülleri'nde kazandığı "Mini Dizi Dalında En İyi Erkek Oyuncu" ödülü, Dahmer'ın kurbanlarının aileleri tarafından büyük bir tepki ile karşılandı. Ödülle ilgili, Dahmer'ın konuşma engelli kurbanı Tony Hughes'un annesi Shirley Hughes şöyle bir açıklama yaptı:

"Evan, konuşmasını Dahmer'ın kurbanlarının ailelerine adamak için kullanmalıydı ve Hollywood'un artık seri katiller hakkında projeler yapmaktan vazgeçmesi gerektiğini söyleyerek bitirmeliydi."

Bu durumdaki hassasiyetin korunması gerektiği konusunda Evan Peters'a yüklenildiği kadar, yapımcı Ryan Murphy'e de yükleniliyor. Ancak Murphy, "Monster" serisi henüz yapım aşamasındayken, izin almak için kurbanların ailelerine ulaşmaya çalıştığını fakat hiçbirinden cevap alamadığını söylüyor.

Ryan Murphy

"Monster" serisine eklenecek yeni sezonlarda hangi seri katilin konu edinileceği veya hangi oyuncuların yer alacağı ise henüz bilinmiyor.


Dizinin ilk sezon incelemesi için YouTube kanalıma uğramayı unutmayın :)

DAHMER - Monster : The Jeffrey Dahmer Story İNCELEME | Dahmer’ın gerçek yüzü! EVAN PETERS.. #dahmer
Amerika Birleşik Devletleri’nin yamyamı olarak adlandırılan, Jeffrey Dahmer’ın hayatını konu edinen Netflix dizisi DAHMER’ın incelemesine hoş geldiniz. Bulab…
Paylaş