Marvel Sinematik Evreni'nin, "ya böyle olsaydı, ne olurdu?" temalı hikâyelerini içeren animasyon serisinin yeni sezonu, art arda yayınlanacak olan dokuz bölüm ile aralık ayında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Her bölümünde farklı bir kahramanın alternatif hikayesine odaklanan dizi, ilk sezonunda; "Steve Rogers yerine Peggy Carter 'Kaptan Amerika' olsaydı ne olurdu?", "Peter Quill yerine T'Challa 'Star Lord' olsaydı ne olurdu?" ya da "Sonsuzluk taşlarını ele geçiren kişi Thanos yerine Ultron olsaydı ne olurdu?" gibi önemli sorulara yanıt aramıştı.

Yılbaşı temalı bölümlere ağırlık verecek olan ikinci sezon ise, Shang-Chi karakterlerinin Odin ve onun Asgardlı askerleriyle karşı karşıya gelmesi, Thor: Ragnarok'tan Valkyrie ve Iron Man'in Sakaar gezegeni sokaklarında yarışması ve Happy'nin yılbaşını kurtarması gibi çeşitli konulara değinen bölümler içeriyor olacak.

"Tony Stark" (Mick Wingert)

Kaptan Carter (Hayley Atwell), Black Widow (Lake Bell), Kaptan Amerika (Josh Keaton) ve The Watcher (Jeffrey Wright), yine ikinci sezonda yer alacak olan önemli isimler arasında.

Hulk (Mark Ruffalo), Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Doktor Strange (Benedict Cumberbatch), Thor (Chris Hemsworth) gibi isimler de ikinci sezonun seslendirme kadrosunda bulunuyor.

İlk bölümü 2021 yılında yayınlanan Marvel Stüdyosu'nun ilk animasyon dizisi What If…?, bu evrenin en sevilen yapımlarından birisi oldu ve üçüncü sezon onayını ikinci sezonuyla birlikte aldı.

Bryan Andrews'un, dizinin senaristi A.C. Bradley ile yönetmenliğini ve yönetici yapımcılığını üstlendiği What If…?'in ikinci sezonu 22 Aralık'ta Disney+'ta başlayacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş