İlginç mizah anlayışı, argo üslubu, güvenilir dostluğu ve eğlenceli karakteriyle fark yaratan, konuşan oyuncak ayı Ted, yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yaratıcılığını; "Family Guy", "The Orville" ve "American Dad!" gibi absürt komedi yapımlarının yaratıcısı olan Seth MacFarlane'in üstlendiği ve toplam 7 bölümden oluşacak olan Ted'in, 11 Ocak 2024'te Peacock platformunda yayınlanması bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda; Max Burkholder (John Bennett), Scott Grimes (Matty Bennett), Alanna Ubach (Susan Bennett) ve Giorgia Whigham (Kuzen Blaire) gibi isimlerin yer aldığı dizide, Ted'in seslendirmenliğini yine Seth MacFarlane yapacak.

Ted (2024)

1993 yılında geçen Ted dizisi, konuşan oyuncak ayının başrolde olduğu ve yine Seth MacFarlane tarafından yapılan 2012 yapımı Ted filminin öncesini konu alıyor.

Paylaşılan resmi sinopsise göre Ted dizisinde, "Yıl 1993'tür ve Ted'in şöhret anı sona ermiş, en iyi arkadaşı 16 yaşındaki John Bennett, Boston'da işçi sınıfına ait bir evde ailesi ve kuzeniyle birlikte yaşamaktadır. Ted, John üzerinde pek de iyi bir etki bırakmayabilir ama iş başa düştüğünde, arkadaşına ve ailesine yardım etmek için her şeyi göze almaya hazırdır."

"John Bennett" (Max Burkholder) ve "Ted" (Seth MacFarlane) - Ted (2024)

Başrollerini; Mark Wahlberg ve Mila Kunis'in paylaştığı 2012 yapımı ilk film, çocukken oyuncak ayısını hayata getirme dileği gerçek olan John Bennett'ın (Mark Wahlberg), 35 yaşına geldiğinde hâlâ oyuncak ayısıyla hayatını sürdürüyor olma serüvenini anlatıyordu.

Ted (2012)

Kaynak: USA TODAY

Paylaş