Yönetmen koltuğunda S.J. Clarkson'ın yer aldığı, senaryosunu Burk Sharpless ve Matt Sazama'nın kaleme aldığı Madame Web'in kadrosunda; Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma RobertsCeleste O'Connor, Isabela Merced, Mike Epps ve Adam Scott gibi isimler yer alıyor.

Örümcek Adam çizgi romanlarında yan karakter olarak yer alan, Spider-Man'e bilgeliği ve yetenekleriyle yardımcı olmaya çalışan yaşlı kadın Cassandra Webb, bu filmde Dakota Johnson tarafından canlandırılacak.

"Cassandra Web" (Dakota Johnson), "Madame Web"

Çizgi romanlarda örümcek yeteneklerine sahip olan karakterlerden bir diğeri ise Spider-Woman ismiyle de bilinen Julia Carpenter. Fragmanda henüz lise öğrencisi olarak görünen karaktere Sydney Sweeney hayat veriyor.

"Julia Carpenter" (Sydney Sweeney)

1990'lı yıllara atıfta bulunacak sahnelere ev sahipliği yapacağı açıklanan ve Peter Parker'ın yer almayacağı belirtilen hikâyede, Peter'ın amcası Ben Parker'a Adam Scott, annesi Mary Parker'a ise Emma Roberts hayat verecek.

Sony'nin Örümcek Adam evrenini genişletmek için hazırladığı yapımlardan biri olan Madame Web, 16 Şubat 2024'te vizyona girecek.

Örümcek Adam evreninin diğer yapımları arasında ise Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom serisi, Jared Leto'nun Morbius'u ve önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Aaron Taylor Johnson'ın başrolünü üstlendiği Kraven the Hunter filmleri yer alıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş