The Walking Dead'den Game of Thrones'a, Gossip Girl'den Calliou'ya kadar, işte Ranker kullanıcılarının oylarıyla, tüm zamanların en nefret edilen dizi karakterleri...

20- Skyler White 

Anna Gunn

Breaking Bad'in hafızalara kazınmış karakterlerinden biri olan Skyler White'ın, çelişkili tavırları ve ahlaki yoksunluğu, bugün bile seyircinin sinirini bozan bir karakter olmasına yetiyor.

19- Janice Soprano

Aida Turturro

Soprano ailesinin öne çıkan isimlerinden biri olan Janice, seyirciyi hem güldüren hem de sinir bozan bir yapıya sahip. Bencilliği ile ön plana çıkan karakter, kendisine listenin on dokuzuncu sırasında yer buluyor.

18- Lori Grimes

Sarah Wayne Callies

The Walking Dead'in, sorgulanabilir sadakati ve sinir bozucu kararlarıyla hem ailesi hem de arkadaş grubu içerisinde çeşitli gerilimlere sebep olan, niyeti hakkında bir türlü ipucu vermeyen karakteri Lori Grimes, on sekizinci sırada.

17- Ivy Dickens

Kaylee DeFer

Manipülatörlüğün ete kemiğe bürünmüş hali olarak tanımlayabileceğimiz Ivy Dickens, Gossip Girl dizisine sonradan dahil olup, seyirciye kan kusturmayı başaran sayılı isimlerden. Hırsı dolayısıyla sonradan üzerine konduğu paranın getirdiği haz ve güç ile Yukarı Batı Yakası sosyetiklerini birbirine katan karakter, listemizin on yedinci sırasında. 

16- John Gilbert

David Anders

The Vampire Diaries'de bir anda ortaya çıkıp ortalığı birbirine karıştıran John Gilbert'ın da yine çelişkili davranışları ile ahlaki belirsizlikleri, onu bu listede yüksek sıralara taşımış.

15- Roose Bolton  

Michael McElhatton

Stratejik zekâsı ve sonraki hamlesinin tahmin edilemez oluşu onu Game of Thrones tarihinin en acımasız karakterlerinden biri yapıyor. Gerçi ondan nefret etmek için bütün bunlara ihtiyaç yok, aslında tek bir cümlesi bile yeterli: "Lannisterlar'ın selamı var."

14- Paige McCullers

Lindsey Shaw

Pretty Little Liars'a sonradan dahil olan Paige de kararsız davranışları ve mızmız tavırları sebebiyle, izleyicilerin hoşlanmadığı karakterler arasında yer alıyor.

13- Petyr Baelish

Aidan Gillen

Westeros'ta kurnazlık ve manipülatiflik tahtı olsa, çok basit bir şekilde oraya yerleşebilecek olan Littlefinger, zekice attığı adımları ve yozlaşmış ahlak pusulasıyla, izleyiciyi her hamlesiyle şaşkına uğratan bir karakter. Kendi çıkarlarından başka hiçbir şeye önem vermeyişi ise onun yüzünden çok canın yanmasına neden oldu.

12- Ezra Fitz

Ian Harding

Bir başka Pretty Little Liars karakteri Ezra Fitz, şüpheci tavırları, ne istediğini bilmezliği ve en önemlisi henüz reşit olmayan öğrencisi ile yaşadığı ilişki dolayısıyla, listenin on ikinci sırasında.

11- Ed Peletier

Adam Minarovich

The Walking Dead'in ilk sezonlarında karşımıza çıkmış olmasına rağmen, yaptıklarıyla hala hafızalarımızda yer kaplayan Ed; geçimsiz, huysuz, işe yaramaz ve en önemlisi, eşi Carol'a şiddet uygulayan bir karaktersiz olduğu için, listenin on birinci sırasında yer alıyor.

10- Will Shuester

Matthew Morrison

Glee dizisinin İspanyolca öğretmeni Bay Schue, sevilen bir isim ancak genellikle diğer karakterlerin süresinden çaldığı düşünüldüğü için pek tahammül edilemeyen bir karakter olarak adlandırılıyor.

9- Livia Soprano

Nancy Marchand

Soprano ailesinin bir diğer üyesi Livia, sinsiliği, etrafındaki insanların hayatlarını mahvetmek için çabalayışı ve manipülatif taktikleri ile en nefret edilen karakterler arasında kendisine dokuzuncu sırada yer buluyor.

8- Calliou

Masum ve meraklı kişiliği genç izleyicilerde yankı uyandıran Calliou, hayranlarının ilgisini canlı tutan bir karakter olmasına rağmen birçok kişi tarafından sinir bozucu ve hayal kırıklığı olarak adlandırılıyor.

7- Todd Alquist

Jesse Plemons

Breaking Bad'in hatırı sayılır isimlerinden biri olan Todd, diziye dahil olduğundan beri rahatsız edici olarak tanımlanan bir karakter. Tahmin edilemeyen eylemleri ve tedirginliği ise onu bu listenin yedincisi yapmaya yetiyor.

6- Shou Tucker

Fullmetal Alchemist: Brotherhood'un Shou Tucker'ı, insanlığın içinde var olabilecek karanlığın da bir hatırlatıcısı olarak hizmet eden bir karakter olsa da izleyici tarafından genellikle tiksindirici olarak tanımlanan eylemlere sahip bir isim.

5- Rachel Berry

Lea Michele

Bir başka Glee karakteri olan Rachel Berry, hırslı doğası ve kararlılığı ile, hayranlara ilham veren, kahraman kumaşı bulunan bir karakter olsa da tek odaklı başarı arayışı ve kıskançlığı dolayısıyla pek sevilen bir isim olarak anılmıyor.

4- The Governor

David Morissey

Televizyon tarihinin en gaddar karakterlerinden biri olan Vali, The Walking Dead karakterlerinin ve bir dönem izleyicisinin en korkulu rüyasıydı. Kötülük konusundaki takıntılı hırsı, karakteri dördüncü sıraya yerleştiriyor.

3- Cersei Lannister

Lena Headey

Tipik bir "Lannister" olan Cersei'nin, güce olan açlığı ve acımasızlığı, onu demir tahtın en zorlu rakiplerinden biri haline getirirken, bu listenin de üst sıralarına taşımaya yardımcı olan temel özelliklerinden oluyor.

2- Ramsay Bolton

Iwan Rheon

Bir başka Game of Thrones karakteri, hayret edilesi işkence yöntemleriyle seyirciyi kendinden tiksindirme görevini başarıyla yerine getiren sadist Ramsay Bolton, ikinci sırada.

1- Joffrey Baratheon

Jack Gleeson

Çarpık fantezi dünyası ve öngörülemeyen eylemleri ile dizi tarihinin en aşağılık karakterlerinden biri olan Joffrey Baratheon'un, en azından bu listenin birincilik tahtına oturabilmiş olması, eminim kimseyi şaşırmamıştır.

Kaynak: Ranker


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş