Hasbro'nun meşhur oyuncakları Transformers'ın maceralarını konu alan film serisinin altıncısı 'Transformers: Rise of the Beasts', 9 Haziran'da sinemalardaki yerini almaya hazırlanırken filmden yeni bir fragman yayımlandı.

1990'larda geçen bu yeni filmde, Autobot'lar aksiyona geri dönerken onlara Maximal'lar denen yeni bir robot türü eşlik ediyor. Hayvan görünümlü robotlar olarak karşımıza çıkan Maximal'lar şimdiye dek insanlardan uzakta yaşıyorlardı. Fakat dünyayı tüketmeyi amaçlayan Unicron tehlikesine karşı Autobot'larla birlikte savaşmak için şimdi ortaya çıkıyorlar.

"Maximals"

Michael Bay imzalı ilk filmi 2007'de izleyiciyle buluşan Transformers, o dönemde büyük başarı yakalamıştı. Sonrasında çekilen dört filmde ise o ilk filmin başarısını devam ettirdiğini söylemek ne yazık ki zor. Buna rağmen seri, yeni hikayelerle hayatına devam ediyor.

Transformers: Rise of the Beasts'in yönetmen koltuğunda ilk beş filmin aksine bu kez Steven Caple Jr. oturuyor. Kendisi daha önce Creed 2 filminin yönetmenliğini de yapmıştı.

Yeni filmin oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Dominique Fishback ve Luna Lauren Velez hem ses hem de görüntüleriyle yer alırken; Michelle Yeoh, Pete Davidson, Ron Perlman ve Peter Dinklage gibi ünlü isimler de sesleriyle robotlara hayat veriyorlar.

Kaynak: Deadline

Paylaş