Stranger Things yıldızı Joseph Quinn, Paul Mescal'in başrolünde yer alacağı Gladyatör'ün devam filminde Roma İmparatoru 'Caracalla'yı canlandıracak.

Stranger Things'den "Eddie Munson" (Joseph Quinn)

Daha öncesinde Barry Keoghan ve Denzel Washington'ın kadrosuna katıldığı açıklanan Gladyatör 2'ye, ilk filmde Commodus'un kız kardeşi Lucilla'ya hayat veren Connie Nielsen de dahil oldu.

"Lucilla" (Connie Nielsen)

İlk film; köle olması için satılan ve Commodus'un yönetimi altında bir gladyatör olarak savaşmaya zorlanan eski general Maximus Decimus Meridius'un hikâyesini anlatıyordu.

"Maximus" (Russell Crowe) ve "Juba" (Djimon Hounsou)

Devam filminin hikayesi ise Lucilla'nın oğlu Lucius ve Commodus'un yeğeninin etrafında dönecek. İlk filmde yer alan Djimon Hounsou'nun da bir zamanlar Maximus'un müttefiki olan 'Juba' karakteriyle geri dönmesi bekleniyor.

Gladyatör 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Ridley Scott imzalı efsane film “Gladyatör”ün devamı için vizyon tarihi 22 Kasım 2024 olarak belirlendi. Yeni filmin başrolünde Paul Mescal yer alacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş