Sarmaşık (2015) ve Kelebekler (2018) gibi filmlere imza atan Tolga Karaçelik'in yönetmen koltuğunda yer aldığı The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write About a Serial Killer, prömiyerini 2024 Tribeca Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

John Magaro, Britt Lower

Kadrosunda Steve Buscemi, Britt Lower ve John Magaro'nun yer aldığı kara komedi türündeki film, çekimlerinin de gerçekleştirildiği New York'ta izleyiciyle buluşacak. 

5-16 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Tribeca Film Festivali'nin Spotlight bölümüne seçilen film, dünya prömiyerini 8 Haziran Cumartesi günü, saat 17:00'da SVA Theatre sahnesinde yapacak.

Başarılı yönetmen Tolga Karaçelik'in İngilizce çektiği ilk film olan The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write About a Serial Killer'ın 22 gün süren çekimleri New York'un farklı bölgelerinde, prodüksiyon sonrası çalışmaları ise New York, Los Angeles ve İstanbul'da tamamlandı.

Film, kötü giden evliliği bir boşanma ile sonuçlandırmaya çalışan ve bocalayan bir yazar ile, ona gündüzleri evliliği hakkında, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler hakkında danışmanlık yapan emekli bir seri katilin dostluğunu anlatıyor.

Steve Buscemi, Tolga Karaçelik’in Yeni Filminin Kadrosunda
Ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in yakın zamanda ABD’de çekimlerine başladığı yeni filmi ‘The Shallow Tale’ın başrolünde ünlü aktör Steve Buscemi’nin yer alması bekleniyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş