2018 yılında Kelebekler filmiyle Sundance Film Festivali'nde Büyük Jüri Ödülü'nün sahibi olan yönetmen Tolga Karaçelik, dördündü uzun metraj filminin çekimleri için New York'ta.

The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write about a Serial Killer (Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi) gibi uzun bir isme sahip olan Karaçelik'in yeni filmi, yine komedi-dram türünde olacak. İlk paylaşılan sinopsise göre filmde, boşanmanın eşiğinde olan yazmakta sıkıntı çeken bir yazarın, emekli bir seri katille arkadaş olması konu edilecek. Bu seri katil, yazara gündüzleri evliliği konusunda akıl verirken, geceleri ise yazarın yeni kitabının "cinayet danışmanlığını" yapacak.

The Shallow Tale'la ilgili asıl ilgi çekici nokta ise ünlü aktör Steve Buscemi'nin filmde ya başroldeki yazar ya da emekli seri katil rolünde olması bekleniyor. Henüz filmin IMDb sayfasında oyuncu kadrosuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmasa da önümüzdeki günlerde bu haberin doğruluğunu filmin Instagram sayfasında paylaşılacak fotoğraflardan öğrenebiliriz gibi duruyor.

Wren Arthur, Scott Aharoni, Mustafa Kaymak, Sinan Eczacıbaşı ve Özge Bulut Maraşlı'nın yapımcılığını üstleneceği filmin görüntü yönetimi ise en son Apple TV+'ın Black Bird dizisi için bu görevi üstlenen Natalie Kingston'a emanet.

Kaynak: IONCINEMA

Paylaş