Uncharted (2022), Zombieland (2009), Venom (2018) ve Gangster Squad (2013) gibi filmlere imza atan Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğunda oturacağı, başarılı bir grup illüzyonistin maceralarına odaklanan 2010'lu yılların çok sevilen film serisi Now You See Me / Sihirbazlar Çetesi'nin üçüncü filminin kadrosuna, yeni isimler dahil oldu.

"Daniel Atlas" (Jesse Eisenberg), "Henley Reeves" (Isla Fisher), "Merritt McKinney" (Woody Harrelson), "Jack Wilder" (Dave Franco)

Orijinal kadrodan Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Mark Ruffalo ve Morgan Freeman'ın eski rollerine geri dönmesi beklenirken, Ariana Greenblatt, Justice Smith ve Dominic Sessa gibi henüz çiçeği burnunda oyuncuların kadroya katıldığı açıklandı.

Yer aldığı Barbie (2023), Infinity War (2018) ve Ahsoka (2023-) gibi yapımlarla, son zamanların isminden en çok bahsettiren oyuncularından biri olan Ariana Greenblatt, kadroya dahil edildiği açıklanan ilk isimlerinden biri oldu.

"Sasha" (Ariana Greenblatt) - Barbie (2023)

En son Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'te yer alan Justice Smith ve çıkışını geçtiğimiz yıl Oscarlarının "En İyi Film" adaylarından biri olan The Holdovers ile gerçekleştiren Dominic Sessa, yeni Now You See Me filminde yer alacak diğer isimler olacak.

"Simon the Sorcerer" (Justice Smith) - Dungeons & Dragons (2023), "Angus Tully" (Dominic Sessa) - The Holdovers (2023)

Seriye yıllar sonrasında eklenecek olan üçüncü filme dair detaylar şimdilik gizli tutuluyor. Ancak "dört atlı" olarak bilinen sihirbazların yeni maceralarına odaklanacak olan hikâyenin, izleyicileri yeni nesil sihirbazlarla tanıştırmayı planladığı da tahmin ediliyor.

Fleischer'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı, yapım ve dağıtımcılığını Lionsgate'in üstlendiği filmin senaryosunu ise Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie kaleme alacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş