Lauren Cohan (Maggie Greene) ve Jeffrey Dean Morgan (Negan)'ı tekrar bir araya getiren The Walking Dead: Dead City'nin resmi fragmanı yayımlandı.

The Walking Dead'in 11. sezonuyla final yapmasının ardından; Maggie & Negan, Daryl & Carol ve Rick & Michonne gibi karakterlerin hikayelerini kendi projelerinde devam ettirecekleri üç adet spin-off dizisinin geliştirme aşamasında olduğu açıklanmıştı.

The Walking Dead (2011)

Daryl Dixon (Norman Reedus) ve Carol Peletier (Melissa McBride) karakterlerine odaklanacak olan dizi, Melissa McBride'ın projeden ayrıldığını duyurmasının ardından yola sadece Daryl'ın hikayesini anlatarak devam etme kararı almıştı.

Danai Gurira ile Andrew Lincoln'ı tekrar bir araya getiren, Michonne ve Rick'in hikayesini anlatan diğer dizinin çekimlerine de ocak ayında başlandığı ve 2024 yılında yayımlanacağı biliniyor.

"Michonne" (Danai Gurira) ve "Rick Grimes" (Andrew Lincoln)

The Walking Dead'de, özellikle dizinin altıncı sezonunda yaşanan olaylardan sonra, bir araya gelmesi en anlamlandırılamayan Maggie ve Negan ikilisine odaklanacak olan Dead City ise, yeni spin-off projeleri arasında tanıtım yayımlayan ilk dizi oldu.

Maggie'nin kaçırılan oğlunu kurtarabilmek için Manhattan sokaklarında bir araya gelen ikili hem ölümcül aylaklarla hem de çökmekte olan yozlaşmış bir şehrin vahşi sakinleriyle mücadele etmeye çalışacak.

"Negan" (Jeffrey Dean Morgan) ve "Maggie" (Lauren Cohan)

Altı bölümden oluşacak olan The Walking Dead: Dead City, 18 Haziran'da AMC'de başlayacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş