Psikolojik-gerilim türündeki yeni Apple TV+ dizisi The Crowded Room, New York'ta bir silahlı saldırıya karıştıktan sonra tutuklanan Danny Sullivan (Tom Holland)'ın hikayesini anlatıyor.

Gerçek bir hikâyeden esinlenilen ve 1981 tarihli The Minds of Billy Milligan romanından uyarlanan dizi, utangaç ve anti-sosyal olan Danny'nin, 1979 yılında Rockefeller Center'da gerçekleşen bir silahlı çatışmaya dahil olmasının ardından tutuklanmasını konu ediniyor.

Tam 24 tane farklı kişiliğe sahip olan ve "çoklu kişilik bozukluğu" teşhisi konulan, Billy Milligan

9 Haziran'da başlayacak olan The Crowded Room'un kadrosunda; Tom Holland, Amanda Seyfried ve Emmy Rossum gibi isimler yer alıyor.

Amanda Seyfried ve Emmy Rossum, The Crowded Room setinde.

Amanda Seyfried, Danny'nin kendisini suç işlemeye iten geçmişini aydınlatma konusunda yardımcı olan araştırmacı Rya Goodwin rolüyle karşımıza çıkarken, Emmy Rossum ise Danny'nin annesini canlandırıyor.

Birer saatlik 10 bölümden oluşan dizide ayrıca Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott ve Henry Eikenberry rol alıyor. İlk üç bölüm 9 Haziran'da Apple TV+'ta prömiyer yapacak ve sonraki bölümler haftalık olarak yayımlanacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş