Yaklaşık 10 sene boyunca "Rick Grimes" karakterine hayat verdikten sonra 9. sezonda The Walking Dead dizisinden ayrılan Andrew Lincoln, rolüne geri dönüyor. Dizinin hayranları tarafından merakla beklenen The Walking Dead spin-off'unun 2024 yılında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

The Walking Dead'in resmi Twitter hesabından paylaşılan bu gönderide Andrew Lincoln, şu an çekimleri süren dizinin setindeki karavanından ayrılırken görülüyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında 11 sezonun ardından final yapan efsane dizide 9 sezon boyunca "Rick" rolünü canlandıran Andrew Lincoln, dizinin final bölümünde kısa bir sekansta yer alarak geri dönüşünün sinyallerini vermişti. Yeni dizide başrolü "Michonne" rolündeki Danai Gurira ile paylaşması beklenen Lincoln, uzunca bir süredir ayrı kaldığı sevgilisiyle tekrar bir araya gelmenin yollarını arayacak. Gurira aynı zamanda yeni dizinin yaratıcıları arasında yer alıyor.

Önceleri film olarak planlanan spin-off'un sonradan mini-diziye dönüştüğü ve 6 bölüm süreceği söyleniyor. Dizinin resmi adının ne olacağı ise henüz netlik kazanmış değil.


Kaynak: Collider – Andrew Lincoln Is Back as Rick In 'The Walking Dead' Spin-off Behind the Scenes Image

Paylaş