24 Mart'ta vizyona girecek John Wick serisinin 4. filminden vizyon öncesi son fragman yayımlandı.

2 saat 49 dakikalık süresiyle serinin şimdiye kadarki en uzun filmi olacak John Wick 4, izleyici "gun-fu"ya doyurmak için geliyor. Daha önce karşılaşmadığı kadar ölümcül düşmanlarla savaşacağı yeni filmde Wick'i, New York'tan Paris'e, Osaka'dan Berlin'e birçok farklı dünya şehrinde hayatına kastedenlerin canına okurken seyredeceğiz.

Yeni filmde "John Wick" rolündeki Keanu Reeves'e, "Marquis" rolünde Bill Skarsgård, "Caine" rolünde Donnie Yen, "Bowery King" rolünde Laurence Fishburne, "Charon" rolünde Lance Reddick, "Akira" rolünde Rina Sawayama, "Tracker" rolünde Shamier Anderson, "Shimazu" rolünde Hiroyuki Sanada, "Killa" rolünde Scott Adkins ve "Winston" rolünde Ian McShane eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk üç filmde olduğu gibi Chad Stahelski oturuyor.

Yeri gelmişken hatırlatalım: John Wick efsanesi bu filmle son bulmayacak. Halihazırda 5. filmin çalışmaları sürüyor. Ayrıca Ana de Armas'ın başrolünde yer alacağı John Wick spin-off'u Ballerina da şu an yapım aşamasında. Bu iki filmin haricinde, John Wick evreninde geçecek ve 2023 yılı içerisinde yayımlanması planlanan mini dizi The Continental için de son hazırlıklar yapılıyor.


Kaynak: Deadline – ‘John Wick 4’ Trailer: Keanu Reeves Is Hunted By The Entire World

Paylaş