Altıncı His, İşaretler, Split gibi başarılı gerilim filmlerinin yönetmeni M. Night Shyamalan, yapım şirketi Warner Bros'la önümüzdeki yılları kapsayacak şekilde "ilk bakış" anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında Warner Bros, Shyamalan ve yapım şirketi Blinding Edge Pictures tarafından üretilen her film ve diziyi önceden görüp haklarını alma ya da dağıtma gibi konularda öncelikli söz sahibi olacak.

Şimdiye dek genellikle Disney ve Universal gibi stüdyolarla çalışan Shyamalan'ın 2024 yılında çıkacak Trap isimli filmi bu anlaşma kapsamında Warner Bros imzası taşıyacak ilk yapım olacak. Filmin konusu henüz bilinmemekle birlikte ABD için vizyon tarihi 2 Ağustos 2024 olarak açıklandı.

30 yılı aşan film yapımcılığı kariyeriyle M. Night Shyamalan'ın şu ana kadar çektiği filmlerin toplam gişesi 3.3 milyar doları geçmiş durumda ve bu filmlerden yedisi gişedeki ilk haftasını birincilikle kapatmış filmler. Bu başarısını en son vizyona giren filmi Knock at the Cabin (Kulübeye Tıklat) ile de tekrarlayan tecrübeli yönetmen, bazı filmleriyle kimi zaman eleştirilse de seyirciye o farklı bakış açısını sunmaktan hiçbir zaman vazgeçmiyor.


Kaynak: Deadline – M. Night Shyamalan Signs Multi-Year First-Look Deal at Warner Bros, Sets ‘Trap’ At Studio

Paylaş