İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen The Night Manager, Tom Hiddleston'ın kazandığı "Altın Küre - En İyi Aktör" ödülü dahil olmak üzere çok sayıda BAFTA, Emmy ve Altın Küre başarısı elde etti.

Kadroda Hiddleston'a, Hugh Laurie, Elizabeth Debicki, Tom Hollander ve Olivia Colman'ın eşlik ettiği dizi, Kahire'de lüks bir otel işleten Pine'ın (Hiddleston), Dışişleri Bakanlığı görevlisi Angela Burr (Colman) tarafından işe alındıktan sonra, Roper (Laurie) ve suç örgütünün yakın çevresine sızmaya çalışmasını konu ediniyor.

BBC ve Amazon ortaklığındaki dizinin ikinci sezon çalışmalarına geçtiğimiz yıldan bu yana sessizce başlanıldığı konuşuluyordu. Ancak önemli kaynakların haberlerine göre dizinin ikinci sezonu için BBC ve Amazon çoktan işe koyuldu bile. Yeni sezon için Tom Hiddleston ve Hugh Laurie'nin geri dönmesini istediklerini belirten şirketler, hatta The Night Manager için üçüncü bir sezon yapmayı da çok istiyorlar.

"Jed Marshall" (Elizabeth Debicki), "Richard 'Dicky' Onslow Roper" (Hugh Laurie)

Ünlü yazar John le Carré'nin 1993 çıkışlı aynı adlı romanından uyarlanan seri, yeni sezonuyla orijinal kitabın ötesine geçmeyi planlıyor. Birinci sezonun patlayıcı finalinden sekiz yıl sonrasını konu alacak olan ikinci sezonun diğer detayları şimdilik gizli tutuluyor.

2020 yılında vefat eden yazar Le Carré'nin çocukları Simon Cornwell ve Stephen Cornwell, The Night Manager'ın ilk sezonu için, "televizyonun altın çağı olan böyle bir dönemde büyük bir dönüm noktası" olduğunu ve "hayal güçlerinin çok ötesinde" olduğunu düşünüyorlar.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş