2006 yılından 2010'a kadar, NBC ekranlarında dört sezon yayınlanan sevilen dizi Heroes'un başrollerinde Hayden Panettiere, Jack Coleman, Milo Ventimiglia, Masi Oka, Zachary Quinto, Sendhil Ramamurthy, Ali Larter, Adrian Pasdar ve Greg Grunberg gibi isimler yer almıştı.

Dizinin yaratıcısı Tim Kring tarafından geliştirilecek olan yeni bir Heroes dizisinin yapım aşamasında olduğu haberi de güçlü kaynaklar tarafından doğrulandı.

Heroes: Eclipsed ismini taşıyacak olan dizi, orijinal süper kahraman serisindeki olaylardan yıllar sonra geçen bir hikâyede, evrimleşmiş yeni insanların yeni güçlerini keşfetmeye çalışmasına odaklanacak.

Oyuncu kadrosu henüz açıklanmayan dizinin baş yapımcılığını Kring ile birlikte Jordan Cerf üstleniyor.

"Sylar" (Zachary Quinto), "Peter Petrelli" (Milo Ventimiglia)

2015 yapımı bir diğer yan dizi Heroes: Reborn'un da yaratıcılığını üstlenen Tim Kring, 13 bölümlük bu projenin yayınlanmasının ardından, Heroes evreninde daha fazla hikâye geliştirme olasılığı bulunduğunun altını özellikle çizmişti.

"Olağanüstü güçlere sahip sıradan insanlarla ilgili bir dizi. Dünya çapında böyle belirsiz sayıda insan var ve bu kişiler dünyayı kurtarmak zorunda kalıyor. Geri dönen bazı karakterler olacak ve yeni karakterlerle anlatacak daha fazla hikâye bulabileceğimize gönülden inanıyorum."

2015 yapımı spin-off'ta, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt ve Judith Shekoni gibi isimler yer alırken, orijinal seriden de Jack Coleman, Noah Bennet karakteriyle geri dönmüştü.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş