İlk filmi 2000 yılında yayınlanan ve genellikle korku filmlerine yaptığı parodilerle gündeme gelen Scary Movie / Korkunç Bir Film serisi, on yılın ardından yeni bir film ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Paramount Pictures, son filmi 2013 yılında çıkan ve beklenen rağbeti göremeyen Scary Movie serisini tekrar canlandırabilmek için Hızlı ve Öfkeli filmlerinin yapımcısı Neal H. Moritz ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

"Cindy" (Anna Faris) - Scary Movie (2000)

Scream, I Know What You Did Last Summer, The Blair Witch Project ve hatta 8 Mile gibi filmleri bol bol tiye alan serinin, günümüzde parodisini yapabileceği Five Night at Freddy's, Smile, M3GAN, Midsommar ve Pearl gibi efsane seçenekleri bulunuyor.

Serinin efsane ikilisi Regina Hall ve Anna Faris'in, eski karakterlerini canlandırmak için geri dönüp dönmeyecekleri henüz bilinmiyor.

CinemaCon'da verilen bilgilere göre yeni Korkunç Bir Film'in yapımına 2024 sonbaharında başlanacak. Yapım ekibi veya oyuncu kadrosuna dair detayların şimdilik paylaşılmadığı filmin 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş